Loading…
Tilbage

Nyhed om designsystemet på digitaliser.dk og Virk


Nyt fælles designsystem for selvbetjeningsløsninger til borger.dk og Virk i 2019

 

I løbet af foråret 2019 lancerer Digitaliseringsstyrelsen og Erhvervsstyrelsen et nyt fælles designsystem til selvbetjeningsløsninger, der skal på borger.dk og Virk. Det fælles designsystem erstatter i løbet af foråret 2019 borger.dk’s HTML-guide og Virks Designmanual, så der fremadrettet kun er designsystemet at forholde sig til, når du skal udvikle selvbetjeningsløsninger, der skal på borger.dk og Virk.

 

Vi er allerede online i en betaversion, som vi gerne vil dele med jer, så I kan se, hvad der er på vej. Bemærk dog, at indholdet endnu ikke er færdigt, og at vi stadig arbejder på at sikre kodens kvalitet. På sigt bliver videreudviklingen af designsystemet en del af et fælles samarbejde på tværs af myndigheder, som vi glæder os til at inddrage jer i.

 

Betaversionen af det fælles designsystem er tilgængeligt via linket nedenfor. Finder du fejl må du gerne melde dem ind via designsystemet:
Det Fælles Designsystem (beta)

 

Vi afholder to informationsmøder i februar, så du har mulighed for at komme og høre nærmere om designsystemet. Giv os gerne besked via linket nederst om du kommer, så vi kan tilpasse os efterspørgslen.

 

Datoerne for informationsmøderne er:

  • 6/2 kl. 10-12 i Erhvervsstyrelsen
  • 27/2 kl. 10-12 i Digitaliseringsstyrelsen

 

Tilmeld dig et informationsmøde

Hvis du har spørgsmål til informationsmødet, er du meget velkommen til at skrive til FDS@erst.dk