Loading…
Tilbage

Den åbne idéfase er slut


16-11-2009 16:22:42

Kære allesammen

Den åbne idéfase i Offentlige Data I Spil-konkurrencen er nu slut, og vi går i gang med at registrere de indkomne idéer. Alt tyder på, at det bliver en spændende opgave - der er kommet mange kreative idéer.

For hver idé vil idéejeren modtage et unikt deltagernummer, et link til download af projektansøgningsskema og mere information om næste fase, projektansøgningsfasen. Dette vil blive udsendt mandag den 23. november ved hjælp af Digitaliser.dks beskedfunktion, så det er vigtigt, at din brugerprofil indeholder en gældende emailadresse.

Hvis du har indsendt en eller flere idéer, men alligevel ikke modtager en direkte besked fra Digitaliser.dk i løbet af mandag, så kontakt odiskonkurrencen@itst.dk.

Projektansøgningsfasen løber indtil 31. december 2009 ved midnat, hvor efter dommerpanelet går i gang med at vurdere projektansøgningerne.

Spændingen udløses officielt torsdag den 4. februar 2010, hvor vinderne afsløres for offentligheden ved Offentlige Data I Spil-konferencen. Er du blandt vinderne, giver vi dig dog - i al hemmelighed - et praj noget før, så du kan nå at forberede en præsentation af din projektidé inden konferencen.

Bedste hilsner

Offentlige Data I Spil-teamet