Loading…
Tilbage

Huskeliste til flytning - ny side på borger.dk


02-07-2018 13:42:40

Pr. 2. juli 2018 er der kommet en ny indholdsside på borger.dk med titlen Huskeliste til flytning: https://www.borger.dk/bolig-og-flytning/flytning_oversigt/huskeliste-til-flytning - (ArticleID: 4060)

Siden er bygget lidt anderledes op, end de gængse indholdssider på borger.dk. I starten er der en blok med overskriften Ændre adresse til det offentlige med disse punkter:

1. Giv fuldmagt - hvis en anden person skal hjælpe.
2. Undersøg valg af læge
3. Meld flytning - vælg den kommune du skal flytte indenfor eller til
4. Undersøg hvem der får besked
5. Få styr på din post

Derefter er der en emneinddeling med disse overskrifter:
• Økonomi
• Bolig
• Sundhed
• Børn
• Fritid

Vi har forsøgt at afbalancere listen, så den er en hjælp til flest mulige borgere - men undgå at forstyrre med detaljeret information om de helt særlige flyttesituationer.

Artikelimport
Det vil blive muligt at importere siden, men pga. dens særlige struktur er det vigtigt, at I vurderer, om huskelisten kan fungere på jeres egen sider. I er naturligvis velkomne til at linke til borger.dk fra jeres egne sider.

Ændring af titler og url
- Titlen på oversigtssiden for flytning er ændret, så den blot hedder Flytning: https://www.borger.dk/bolig-og-flytning/flytning_oversigt. På denne side har vi også fjernet den korte huskeliste og erstattet den med et link til den nye lange liste.
- Titlen på siden Når du skal flytte er ændret til Flytning i Danmark. Den har denne url: https://www.borger.dk/bolig-og-flytning/flytning_oversigt/Naar-du-skal-flytte. OBS: Onsdag den 4. juli vil vi også ændre url´en, så den stemmer overens med titlen.

Spørgsmål: Skriv venligst til: admin@borger.dk

Med venlige hilsner

Redaktionen for borger. dk

Tak for det.

Profilbillede

Tilføjet mikroartikel Adresse under Bolig

Lene Hansen

Det er desværre ikke muligt at importere blokken i starten af siden med punkterne 1, 2, 3, 4 og 5.

Her er der bl.a. information om at anmelde flytning, og da det er meget vigtig information, har vi i dag suppleret siden med en mikroartikel med titlen Adresse. Den ligger under Bolig, og kan importeres ligesom de øvrige mikroartikler under emnerne.

Spørgsmål: Skriv venligst til: admin@borger.dk

 

Med venlige hilsner

Redaktionen for borger.dk

 

 

ændret af Lene Hansen (05.07.2018)

Hej Lene.

Jeg har kun adgang til oversigten over artikler som kan importeres, jeg har ikke linket til microartiklerne, har du et link til en side hvor de fremgår? Hvis ikke, hvilket articelID har Adresser?

Det link som fremgår af vores cms, er det her: https://artikelimport.borger.dk/

På forhånd tak.

Vh Anette Stokholm