Loading…
Tilbage

Opret en Google My Business profil til lokal SEO


30-01-2018 16:28:47

Har du en hjemmeside, som du gerne vil have til at rangere i lokale søgninger? Så skal du i gang med at lave lokal SEO. Lokal SEO handler om flere forskellige aspekter, men et af de vigtigste aspekter, som du kan læse mere om her er at lave en Google My Business profil.

 

Lev en Google My Business profil

Det er vigtigt at lave en Google My Business profil, hvis du gerne vil rangere på de lokale søgninger. Google My Business giver dig en god mulighed for at tiltrække nye kunder til din virksomhed, og det er derfor vigtigt at lave, hvis du gerne vil optimere din lokale søgemaskineoptimering.

Når du har oprettet en Google My Business profil kan Google sætte din virksomhed på landkortet og i den forbindelse vise virksomheden, når der laves lokale søgninger.

Hvis du fx har firma der tilbyder vinduespudsning i forskellige byer, kan du få nye kunder hvis du fx ligger højt på en søgning som pudse vinduer i Haslev. En god måde at komme højt op placeringsmæssigt er ved at lave en Google My Business profil, da det gør at Google kan vise din virksomhed som resultat på søgningen.  

Når du laver din Google My Business profil er det vigtigt at angive kontaktoplysninger og en general beskrivelse af din virksomhed, for at Google kan placere dig geografisk. Når du opdaterer din profil med telefonnummer og adresse er det også nemt for potentielle kunder at komme i kontakt med din virksomhed.

Når du har en Google My Business profil har du også mulighed for at lave opdateringer for at få kunderne til at vende tilbage til din virksomhed.

 

 

 

 

Profilbillede

Google MyBusiness for webshops

Tommy Arildslund

Godt indlæg! Derudover kan det tilføjes af Google MyBusiness giver mulighed for at vise aggrigerede anmeldelser, som samles fra diverse rating-sites. Det skaber øget troværdighed omkring webshoppen. Dbh. Tommy

Profilbillede

Lokal SEO for webshop

Kirsten Pedersen

Kan så lige tænke på de forretninger som har både fysisk forretning og en webshop, her er GMB stadig vigtig at få opsat og man kan stadig nemt bruge GMB til at lave opmærksomhed for både den fysiske butik og webshoppen.

Om det så er en lokal virksomhed i Næstved som laver Luksusbordplader - Bordplade Eg, så er det vigtigt med en GMB konto.

Profilbillede

Lokal SEO

Jonas Nielsen

Hvad er jeres erfaringer når profilen så er oprettet ? Hvad kan man gøre for at forbedre synligheden af profilen, hvis noget ?

Jo mere Google ved om dig, jo nemmere er det for Google at vise profilen i forskellige søgninger.

Udfyld med alle de oplysninger du kan, tilføj billeder og lav opslag (artikler) med produkter eller services.

Anmeldelser er også vigtige, få nogle glade kunder til at give gode anmeldelser, helst med en beskrivelse, det er bedst, men også lidt grænseoverskridende for mange kunder. Du kan få din egen pæne adresse på GMB, og dele linket til dem du vil have til at anmelde, f.eks.: g.page/bredahl-international/review

Du kan også henvise til din profil alle de steder du har firmaets oplysninger, først og fremmest på firmaets hjemmeside og Facebook, men også andre sociale medier og hvor du nu ellers markedsfører dig. Her er det igen nemmere med den pæne url, der blot bliver: g.page/bredahl-international/