Loading…
Tilbage

4 tips til søgemaskineoptimering i 2018


12-01-2018 10:12:20

Dine organiske placeringer i Google har afgørende betydning for hvor mange besøgende, du får på din hjemmeside. For at opnå gode placeringer i Google er søgemaskineoptimering en absolut nødvendighed. Men Google bliver hele tiden mere intelligent og det er derfor vigtigt at være opdateret. Der kommer derfor 3 tips til din søgemaskineoptimering i 2018 her.

 

Lav godt indhold til din side

Godt indhold er noget af det vigtigste inden for søgemaskineoptimering. Godt indhold er først og fremmest indhold der er relevant, for det du sælger. Det er samtidig vigtigt at have meget og også gerne langt indhold på din side, for at få de gode placeringer i Google.

At have meget og relevant indhold er vigtigt uanset om du har en klassisk webshop, sælger rejser eller er bookmaker der tilbyder online betting.   

Du kan skabe nyt indhold på din hjemmeside, på mange forskellige måder. Du kan fx lave en blog, skrive længere produkttekster samt opdatere dine overskrifter.

 

Mobilvenlighed

Mobilvenlighed på din hjemmeside er et mere teknisk aspekt af SEO. Mobilvenlighed er specielt inden for de sidste par år begyndt at være i Googles søgelys. Flere og flere søgninger foretages i dag fra mobile enheder, og derfor er det vigtigt at du har optimeret din side, så den er mobilvenlig.

Google vil gerne vise de bedste resultater til brugerne og hvis din side ikke er mobilvenlig kan det hurtigt blive svært at komme til at ligge øverst. Derfor vil en god start på 2018 være at opdatere din side, så den er mobilvenlig.

 

Title tags og meteabeskrivelser

En god måde at starte 2018 ud for din hjemmeside er også ved at opdatere dine title tags og metabeskrivelser. Hvis det er længe siden du har optimere dine title tags og metabeskrivelser kan du sikkert gøre dem lidt bedre nu, og et nyt år er et oplagt tidspunkt til at opdatere title tags og metabeskrivelser.

Et godt title tag sammen med en god metabeskrivelse er vigtigt for at brugerne klikker på netop din hjemmeside. Hvis du laver et godt title tag kan du få flere bruger til at klikke på dit resultat og det kan også være med til at du får en højere placering i Google. Og så er flere kliks til din hjemmeside altid godt, og du kan få flere kliks hvis du sørger for at dine title tags og metabeskrivelser er opdateret.

 

Profilbillede

Godt content er vigtigt

Zune Holm

Vigtige pointer du præsenterer. Er selv blevet meget mere bevidst om betydningen af godt indhold og lange tekster på hjemmesiden. Der er desværre intet quick-fix, men man må tage hver enkelt underside og fylde relevant tekst på, så godt og langt som man kan.

Video er selvsagt et must i dag, men jeg er som filmproducent til nettet også en anelse farvet :) Bellamondo.dk

Jeg faldt over en fuld teknisk audit med teknisk SEO fra en lokal dansk SEO bureau der er værd at dele, her er også nævnt en række gode råd til optimering af SEO: https://miklagard.dk/en/technical-seo/

 

Obs. Indlæggets titel siger "4 Tips" men der er kun "3 gode råd" :)

Profilbillede

Video er en god idé

Kenneth Abrahamsson

Hej,

Du skal tænke på, at video altid er sjovt at se på som bruger. Det vil helt klart hjælpe :)

Profilbillede

Hvem har gode erfaring med video?

Mads Hecter

Kan folk dele lidt erfaringer med brugen af video i seo strategien? :) Har på min webshop ind til nu kun skrevet seo tekster, men hvordan implementerer folk video? Som en del af teksterne eller blot videoer i sig selv? 

Hej Mads,

Har selv haft samme undren, og det er lidt forskelligt, som jeg kan forstå. Men at blande god content med video er helt klart det bedste - såfremt det giver mening selvfølgelig. Evt. tag fat i Bonzer, hvis du har brug for hjælp - de har givet os råd.

På vores side Luxbolig har vi masser af tilbehør til indretningen af boligen, og det vil derfor være oplagt for os at have nogle film, der viser vores udvalg :)

Håber det hjælper

Mvh

Hej Mads,

Jeg har hørt, at video indlæg skulle fungere rigtig godt, hvorfor jeg selv overvejer det. Det er noget, som skulle hjælpe rigtig meget på SEO :)

Video indlæg fungerer rigtig godt :)

Kombinér tekst og video - det skaber en super brugervenlig oplevelse! jeg skal helt sikkert selv til og i gang med det på min side

Video holder i høj grad på brugerne, hvilket er med til at øge kvaliteten af din side, ikke kun overfor brugeren, men også fra Googles perspektiv. Derfor skal vi også i gang nu.

Den ting vi arbejder absolut mest med indenfor SEO i 2018 er video. Det giver bare rigtigt gode resultater og gør at man let kommer det skridt foran konkurrenterne

Profilbillede

Rigtig gode pointer

Michael Rurup Andersen

Hej Katrine

Rigtig gode og vigtige indsatområder.

Et jeg gerne ville byde ind med er, informationsarkitktur på sit website. En solid og gennemarbejdet informationsarkitektur sikrer at brugerflow og dermed salgsflowet, samt den SEO-mæssige værditilførsel, hænger sammen med design og virksomhedens strategiske målsætninger.

Det er desværre staigvæk et område, jeg ser at man glemmer.

De bedste hilsner

Michael Rurup Andersen

Online Marketing Specialist

Profilbillede

I gang med SEO

Malte Hansen

Fedt hurtigt indlæg.

Der er massere at gå i gang med for hele tiden at opdatere ens side for at følge med google til tider. Så vel som ens konkurrenter.

Hvor vigtigt er Mobilvenlighed lige pt med Google Algorytme?

Mvh
Malte

Profilbillede

Tak for tippet

Brian Hansen

Hej Katrine

Altid rart med en opsummering af ting som ofte går i glemmebogen. Jeg er helt enig i at det er vigtigt at gennemgår sin side med jævne mellemrum og sørge for den er opdatteret mht. SEO.

Indhold er nok DEN vigtigeste ting ift. SEO, da den betyder at siden er interessant for andre og dermed vil ranke højt hos Google. Godt indhold vil også betyde at flere vil linke til din side, hvilket også er meget vigtigt ift. SEO.

De bedste hilsner
Brian