Loading…
Tilbage

Har du forbedringsønsker til DAWA’s adresse autocomplete


21-11-2016 11:28:25

DAWA tilbyder adresse autocomplete funktionalitet, som gør det let for en udvikler at lave en løsning, som gøre det let for en bruger at indtaste en gyldig adresse i løsningen. Den nuværende autocomplete funktionalitet er lidt over et år gammel. I den periode har vi og anvendere fundet forbedringsmuligheder til autocomplete funktionaliteten. Disse forbedringer går vi nu i gang med at implementere.

Hvis du også har ideer til, hvordan DAWA’s adresse autocomplete kan blive endnu bedre, hører vi meget gerne fra dig. Det kan være en adresse, som er svær at finde vha. autocomplete funktionaliteten. Det kan være API’et, som kan forbedres. Det kan være autocomplete komponenten, som du har en god ide til. Lad os høre fra dig.

Vi arbejder i øjeblikket med at forbedre adresse autocompleten ud fra følgende eksempler:

Hov Agre 36, Omø, 4230 Skælskør

Nu
Efter indtastning af ”hov ” præsenteres brugeren adresser, hvor nr 36 ikke er med. Det betyder, at brugeren skal indtaste en stor del af adressen (”hov agre 36”) før nr. 36 kan vælges.

Efter
Efter indtastning af ”hov ” præsenteres brugeren for vejnavnet ”Hov Agre”, som så kan vælges eller indtastningen kan fortsætte.

Alleshavevej 12, 4593 Eskebjerg

Nu
Efter indtastningen af ”alleshavevej 1” bliver brugeren kun præsenteret for ”Alleshavevej 1, 4593 Eskebjerg” og ikke for nr. 10, 11, 12, 13...

Efter
Efter indtastningen af ”alleshavevej 1” bliver brugeren præsenteret for Alleshavevej 1, 10, 11, 12 …

Grønjordskollegiet 2, 1. 2205, 2300 København S

Nu
Efter indtastning af ” Grønjordskollegiet 2” præsenteres brugeren for adresser på 2. sal. Når brugeren indtaster ”Grønjordskollegiet 2, 1” præsenteres brugeren for adresser på ”Grønjordskollegiet 1”. Ved indtastning af ” Grønjordskollegiet 2, 1.” præsenteres brugeren for den korrekte adresse(r).

Efter
Efter indtastning af ” Grønjordskollegiet 2” præsenteres brugeren for adresser i stuen startende med dørnummer 2101, 2102 ... Når brugeren indtaster ”Grønjordskollegiet 2, 1” præsenteres brugeren for adresser på ”Grønjordskollegiet 2 1.” startende med dørnummer 2201, 2202 .... Og den korrekte adresse kan vælges.

Nyborgvej 291, st. mf, 5220 Odense SØ

Nu
Efter indtastning/valg af ”nyborgvej” listes først adresser i Ørbæk efterfølgende med adresser fra Saltum i blandet adresser fra Ørbæk. Efter ” Nyborgvej 291” listes i en ikke gennemskuelig rækkefølge. Ved indtastning af ”Nyborgvej 291, st” findes alle adresser i stuen i rækkefølgen 1, 2, 3, 4, mf, th, tv.

Efter
Efter indtastning/valg af ”nyborgvej” listes adresser i de forskellige postnumre hver især med første husnr på vejen. Efter ” Nyborgvej 291” listes først adresser i st (eventuelt først kældre) derefter 1., 2. 3. … Ved indtastning af ”Nyborgvej 291, st” findes alle adresser i stuen i rækkefølgen tv, mf, th, 1, 2, 3, 4.

Det var de eksempler, som vi arbejder ud fra. Hvis du har eksempler på adresser, som er lidt svære at finde, vil vi meget gerne have dem, og gerne med en beskrivelse af hvordan du ser det gjort.

Mvh.
Finn