Loading…
Tilbage

Bedre kommunikationsstrategi vejen til bedre digitalisering


27-04-2009 10:28:06

6.-7. maj afholder Bysted et kursus, som hjælper organisationer med at udvikle og forankre en effektiv kommunikationsstrategi.

Mange organisationer har behov for metoder og værktøjer til at udarbejde en effektiv kommunikationsstrategi. En strategi, der både er integreret med organisationens visioner, mål og indsatsområder, og som peger på nogle konkrete handleplaner og ressourcer til at opfylde de kommunikationsstrategiske mål.

På kurset præsenterer vi kreative værktøjer og modeller, der hjælper organisationen med at sætte strategien i system – fra analyse af situation og ufordringer, over metoder til at definere mål, interessenter og budskaber, til måder at prioritere indsatser, ressourcer og effektmåling.

Udbytte af kurset

Kurset kombinerer teori og praksis, undervisning og øvelser. Deltagerne får:

> Kommunikations- og managementværktøjer, der understøtter udviklingen af en effektiv kommunikationsstrategi.

> Input til kreative metoder til udvikling af scenarier, budskaber og kommunikationskoncepter.

> Gode råd til, hvordan kommunikationsstrategien forankres internt og får gennemslagskraft hos ledelsen.

> Metoder til at analysere og evaluere udfordringer og effekt af kommunikationen.

Kursusteamet

Kurset gennemføres af senior kommunikationsrådgiver Lars Sandstrøm, der har 16 års erfaring i at udvikle og forankre effektive kommunikationsstrategier i såvel offentlige som private organisationer og virksomheder. Derudover underviser Mette Højrup Kjær og Mikkel Bechshøft, der begge er kommunikationsrådgivere med ekspertise i særlige facetter af den kommunikationsstrategiske proces.

Hvad kræver det af dig?

På kurset præsenteres en række danske og internationale cases. Herunder præsenteres en case, hvor deltagerne selv skal udtænke elementer i en effektiv kommunikationsstrategi.

Hvem kan deltage?

Kurset henvender sig til både private og offentlige organisationers kommunikationsansvarlige - herunder medarbejdere i kommunikation, marketing og HR, som arbejder med strategisk kommunikation. Max deltagerantal: 10.

http://www.bysted.dk/Menu/Aktuelt/F%c3%a5+en+bedre+kommunikationsstrategi+nu!