Loading…
Tilbage

Brug ikke statistik.borger.dk, men anvendelse.borger.dk


27-05-2016 12:52:22

Der er tekniske problemer på statistik.borger.dk, der betyder, at der ikke bliver indhentet data i løsningen. Da statistik.borger.dk var planlagt til at lukke for at blive erstattet af anvendelse.borger.dk, er det besluttet ikke at afhjælpe problemet.

Brug derfor fremover anvendelse.borger.dk. Her findes de samme data, dog ikke historiske fra før 21. oktober 2015. Ønskes historiske data fra før denne dato, skal vi opfordre til, at de hentes så hurtigt som muligt fra statistik.borger.dk.

Der foreligger endnu ikke en endelig beslutning om dato for lukning af statistik.borger.dk, men det forventes, at det sker snarest.
 

Profilbillede

statistik fra virk.dk

Pia Pehrsson

Så vidt jeg har forstået, så er det transaktioner fra selvbetjening foretaget på kommunenes egen hjemmeside plus fra borger.dk som udstilles i statistikken på borger.dk.

Men hvad med transaktioner fra virk.dk? Hvor finder vi disse data?

Det er svært at gå ud i organisationen og handle på de statistikker som vi har adgang til på borger.dk, da det kun er den halve sandhed. Hele det tekniske område har transaktioner fra både private og fra virksomheder. Det samme med ydelsesområdet, hvor virksomhederne er inde over.

Når det handler om digitale blanketter inden for særlige ansættelsesvilkår, er det virksomheder der indberetter eller ansøger. Og virksomhederne tager ofte afsæt i virk.dk, da det er deres univers.

Hilsen Pia P, Favrskov Kommune

Hej Pia

Det skulle gerne være den samme løsning, der kan tilgås fra kommunens egen hjemmeside og fra borger.dk. Anvendelse.borger.dk viser de data, der kommer ind fra løsningens tællerscript. Er det den samme løsning, der også kan tilgås fra virk.dk, så kan disse data også blive talt med, da tællerscriptet ikke kan vide, om det er en borger eller en virksomhed, der er inde på løsningen. Det gælder dog naturligvis ikke, hvis der er forskellige "ind- og udgange" i løsningen alt efter målgruppen.

Jeg har været i kontakt med virk og kan fortælle, at der for nuværende ikke bliver præsenteret data fra deres tællerscript på virk.dk. Vær forøvrigt opmærksom på, at der er tale om to forskellige tællerscripts, der skal være på løsningen for at data kan tilgå både borger.dk og virk.dk

vh

Peter Houmann

Det er netop udfordringen. Løsninger der udstilles på virk.dk skal have virk's tællerscript på. Men vi får ikke statistik derfra.

Det er derfor meget svært at gennemskue, hvor mange selvbetjeningstransaktioner vi reelt har - specielt på hele det tekniske område og arbejdsmarkedsområdet, hvor virksomheder bruger virk.dk som indgang til selvbetjening.

Hvorfor kan vi ikke få data fra virk's tællerscript?

Hilsen Pia P, Favrskov

Jeg kan desværre ikke hjælpe dig med virk.dk. Du kan kontakte dem på myndighedsteam@erst.dk