Loading…
Tilbage

Bulk-funktionalitet i NHR Web klar til Beta-test


20-11-2014 09:13:30

Den nye bulk-funktionalitet i NHR Web er nu klar til beta-test!

Man kan enten teste i NHR Test, hvis man har en Test-medarbejdersignatur: https://registration-test.nemhandel.dk/NemHandelRegisterWeb/ (man kan hente en test-signatur fra Nets/DanID).

Alternativt kan man teste i NHR Stage, hvor der kan benyttes alm. Prod medarbejdersignatur. For at teste i Stage-miljøet, skal man gøre følgende:

  • Tilføje følgende entry i sin hosts fil: 79.125.52.116    registration.nemhandel.dk
  • Gå til https://registration.nemhandel.dk/NemHandelRegisterWeb/ og verificere at der står "ENVIRONMENT: NHR STAGE" øverst i den gule top.
  • Lave alm. login - og huske at fjerne linjen i hosts-filen efterfølgende.

Nederst på forsiden (efter login) findes linket "Bulk-funktionalitet". Efterfølgende skal man vælge, om man vil oprette/redigere eller slette numre. Efter dette valg, vises den syntax, som skal benyttes.

Som skilletegn kan benyttes tegnene ; # og TAB(ulator). TAB kan benyttes hvis man f.eks. laver copy/paste direkte fra et regneark.

I denne opdatering er der også kommet lidt længere input-felter til indtastning, og på gruppe-listen er der tilføjet beskrivelse som kolonne.

Vi har et ønske om meget hurtig feedback (positivt, negativt og forbedringsforslag), da vi gerne vil lægge nuværende version i produktion allerede på mandag den 24.11.2014, da det gamle bulkTool jo ophører pr. 01.12.2014. Feedback sendes til NemHandel Support.

Næste opdatering kommer til at indeholde funktionalitet til kloning af en ProfilPakke og en ModtagerService, så man ikke skal starte fra bunden, hvis man skal have en ny som er næsten magen til.

Mvh.
Peter Sone Koldkjær, mySupply ApS
Konsulent for Digitaliseringsstyrelsen