Loading…
Tilbage

Lav en app og vind 15.000,- m. Finurlige Faktas åbne data


24-04-2013 13:10:36

Finurligefakta_konkurrence

Er du app- eller webudvikler på hobbyplan - erfaren eller begynder - eller er du del af et team, har Finurlige Fakta og OpenData Aarhus, en udfordring til dig. Lav en app eller webapp, der har til formål at fremvise, supplere, teste eller dele datasættet Finurlige Fakta. Alt er tilladt, så længe produktet er udviklet af deltagerne, og de oprindelige data benyttes. 

Konkurrencevilkår

For at deltage skal du eller dit team udvikle en app eller en mobil webapp (HTML5) bygget op omkring Finurlige Fakta. Servicen skal være tilgængelig på valgt(e) platform(e), senest 14. juni 2013. Er du interesseret, kan du læse deltaljerne her på http://www.odaa.dk/app.  

Om Finurlige Fakta:

De Finurlige Fakta er opstået i et samarbejde imellem Aarhus Kommunes Biblioteker, Biblioteksvagten og Odense Bibliotekerne – og de Finurlige Fakta er skrevet af biblioteksfolk i hele Danmark. I projektet har vi skabt en widget løsning der frit kan installeres på hjemmesider, som en gratis reklame for viden og inspiration. For bibliotekernes brugere er Finurlige Fakta en lille videnssnack, der kan give lyst til at udforske musik, litteratur, film eller inspiration fra nettet. Der er lige nu ca. 700 finurlige fakta, og der kommer hele tiden flere til.

Du kan læse om projektet på http://finurligefakta.dk/ og se dem i funktion på http://aakb.dk/ 

Læs flere Finurlige Fakta på Twitter @finurligefakta