Loading…
Tilbage

[Løst] Der er ingen aktuelle statistik data efter 6. september 2012 til den 17. september


14-09-2012 17:29:37

Vi har en fejl på statistik systemet, som gør at der ikke er aktuelle statistik data efter den 6. september. Vi er ved at fejlsøge og når vi har fundet årsagen kommer der en opdatering.

Titlen opdateret til [Løst] efter at data blev indlæst den 5. oktober.

Profilbillede

Anvendelse data er gemt og fejlen er fundet

Brian Nielsen

Fejlen er fundet, hvilket var en service der af endnu uklare årsager var stoppet. Da behandlingen af statistik data foregår i flere trin, og dette var desværre et af de første så nu udestår der at få data igennem de øvrige trin så der kommer til at gå noget tid inden data i den mellemliggende periode vil være tilgængelig på statistik.borger.dk. 

... Men der vil ikke være datahuller i systemet om X tid?

Hej Kasper

Jeg forventer 'data kontinuitet' for den mellemliggende periode. Jeg er netop ved at afklare hvornår vi kan få disse data trukket ind, for vurderingen er at det ikke burde være teknisk vanskeligt. Jeg bare lige have lavet en aftale med de som hjælper os med det tekniske vedligehold, herunde hvornår.

Hej Kasper

Til orientering kan jeg oplyse at vi har planlagt at lave data-importen på fredag. Vi samtidig også at kunne følge på det andet data udfald vi har haft (http://digitaliser.dk/news/2383970).

Med venlig hilsen
Brian Nielsen, DIGST 

Vi har fået indlæst data for perioden den 7. september til den 16. september. Vedhæfter til eksempel data for Mariagerfjord Kommune for KMD's beregn boligstøtte for september.

Bemærk jeg ved godt at der mangle de sidste tre dage af måneden som jeg forventer at få på plads op mandag.

Alle data er nu indlæst - for yderligere info se følgende kommentar:

http://digitaliser.dk/news/2383970#comment_2387383