Loading…
Tilbage

OIOREST nyhedsbrev: Changing of the Guards


08-02-2012 14:18:18

Digitaliseringsstyrelsen holdt i sidste uge fyringsrunde. Jeg var blandt dem, som blev varslet afskediget og skal i den forbindelse afslutte mit arbejde med OIOREST.

Målet med OIOREST initiativet er at være et enkelt og effektivt alternativ til de mere komplekse integrationsmetoder, som gennem de sidste år har været meget fremherskende. Det er heldigvis ved at vende nu. Flere og flere store offentlige it-projekter peger på OIOREST som deres foretrukne integrationsform. Det kan man kun være tilfreds med.

Jeg vil meget gerne takke alle som har fulgt OIOREST for alle jeres gode ideer, for jeres konkrete hjælp, for jeres konstruktive feedback og ikke mindst for at gøre noget så usexet, som integration af it-systemer, til en interessant arbejdsopgave for mig - en kodende it-arkitekt med web API’er som speciale - som nu vil overdrage ansvaret for OIOREST initiativet til min gode kollega Tom Bøgeskov (tob@itst.dk) og sætte Borger Finn til at søge arbejde.

Mvh.
Finn

Profilbillede

Held og lykke

Frank Vilhelmsen

Kære borger Finn

Held og lykke med jobsøgningen. Jeg håber du kan finde en anden "post" hvor din hjælp vil blive værdsat lige så meget som her på oiorest. Jeg vil gerne takke for alle dine borger indlæg om rest og hint der flere gange har været en aktiv del af mit tilbud til forskellige virksomheder rundt omkring i landet. En særlig tak skal du have for din måde at håndteret samarbejde mellem forskellige sektioner af software industrien. 

Som sangen udtrykker det: "efter 48 timer stiger solen atter op"

Held og lykke fremover. Det har været en stor fornøjelse at følge dit arbejde og dine ideer gennem nyhedsbrevet.

Kære Finn, Der er få der som dig har formået at bide sig fat i et væsentligt princip omkring integration. Du har udpeget en kurs i forhold til anvendelsen REST i den offentlige sektor. Jeg vil våge den påstand, at du har tjent din løn hjem mange gange i form af gode integrations-løsninger i den offentlige sektor, som er udført korrekt første gang i stedet for at blive implementeret med proprietære principper og værktøjer. Held og lykke fremover. Digitaliseringsstyrelsen har skudt sig selv i foden ved at tage afsked med en flok af de mest talentfulde og fremsynede IT-arkitekter i den offentlige sektor.

Held og lykke, og tak for geo-web servicen!

Michael