Loading…
Tilbage

Virk.dk opdaterer signeringscertifikat her i august - læs her hvis I anvender Virk.dk SSO eller signerings service


16-08-2011 15:12:18

Virk.dk's certifikater på såvel testmiljø som produktionsmiljø udløber den 27. august 2011 og skal derfor udskiftes inden da hvis I anvender Virk.dk SSO eller signerings service.

Det betyder, at de Virk.dk metadata, som I har installeret i jeres løsninger, også skal udskiftes, hvis login og signering fortsat skal virke.

Da udskiftningen skal foregå nogenlunde synkront for at undgå en periode, hvor løsningen ikke virker, har Virk.dk fastlagt to servicevinduer hvor certifikaterne udskiftes henholdsvis på test og produktion:

  • Torsdag den 18. august kl. 12-16 udskiftes certifikatet på Virk.dk's testmiljø. I samme tidsrum skal I udskifte virk.dk metadata i jeres løsninger, hvis de fortsat skal virke i test.
  • Tirsdag den 23. august kl. 19-21 Udskiftes certifikatet på Virk.dk's produktionsmiljø. I samme tidsrum skal I udskifte virk.dk metadata i jeres løsninger, hvis de fortsat skal virke i produktion.

Det er derfor vigtigt at eller jeres leverandører er klar til at udskifte certifikaterne i disse to servicevinduer. Hvis I ikke har behov for et fungerende testmiljø i perioden mellem de to testvinduer, kan I vente og lave begge udskiftninger i vinduet tirsdag den 23. august.

De nye (IdP) metadata-filer og certifikaterne kan findes nederst på følgende side på myndighedsnet: 

http://myndighedsnet.virk.dk/haandbog/integration/BRS