Loading…
Tilbage

Status 9.aug.2011- Udviklermøde (resumé)


10-08-2011 11:30:31

Status 9.aug.2011- Udviklermøde

I går mødtes Dennis, Jens, Morten og jeg for at snakke om projektet og dets arkitektur. En diskussion som jeg aldrig har været god til. Heldigvis fik jeg hjælp af Dennis og Jens til at forstå hvilke metoder, der skal være tilgængelig i Python, således at man kan udvikle en Python NemHandel client.

 

Kæmpe hjælp!


En wrapper er meget mulig at lave, det er der ingen der er i tvivl om, men det viser sig at være en teknisk udfordring, da man har med to forskellige teknologier. C# er et .NET programmerings sprog, dvs. den resulterende kode er IL kode (meta kode) som bliver kørt igemmen CLR. For at man skal kunne få adgang til den, så skal man tænde for CLR og python or linke de to ting sammen.

Min kortsigtet opgave lige pt. (som anbefalet af Morten) er, at lave en wrapper til en test-bibliotek, og se om jeg kan få en god forbindelse mellem et bibliotek i C# og python.

Det der også er i det, er at der findes jo Python for .NET og IronPython, men det vi ønsker at opnå er en general måde at wrappe NemHandel bibliotekerne på.

Det er i hvertfald mit ønske ellers ville jeg uden tvivl bare anvende IronPython og skrive en hurtige webservice i python der anvender NemHandel bibliotekerne til at sende en faktura.

Så inden jeg går igang med at færdiggøre mit ProofOf Wrapper, så ville jeg læse lidt om hvordan man wrapper C# biblioteker i php og ruby on rails, for det kunne være at jeg skulle udnytte Java OIOSI bibliotekerne i stedet for.

Udover det så er der møde med Dennis på fredag, og Orhan Toy (studiekammerat), giver en hjælpende hånd med opgaven på fredag også.

Med venlig hilsen,

Mossa

 

Profilbillede

Opslag i NemHandel register for alle

Per Hedeboe Jensen

ændret af Per Hedeboe Jensen (16.08.2011)

Det lyder lidt interessant med en Python NemHandel web-service baseret på open source... Hvor langt er I nået med at wrappe C# biblioteker i php og ruby on rails - eller at udnytte Java OIOSI bibliotekerne til php og ruby? /Bjarne

Goddag Bjarne Jensen.

Jeg har skrevet en ny Nyhed som muligvis besvar dit spørgsmål. Lidt mere til at wrappe de andre sprog: Det er ikke målet at prøve at wrappe de andre sprog i Kod I Ferien. Det kan jeg simpelthen ikke nå. Jeg vil forsøge at gøre de overvejelser m.m. som jeg har foretaget mig tilgængelige.

Udover det, så prøver jeg at få lov til at arbejde med NemHandel bibliotekerne efter KIF, og se om jeg kan gøre bibliotekerne brugbare i andre programmeringssprog, såsom php, ruby on rails, osv. Men det er bare forhåbninger jeg har, intet officielt. - Mossa Merhi