Loading…

Fælles Offentlig Adressedatabase - FOA

Forum for brugere af FOAs webservices. Find dokumentation og vejledning til FOAs webservices. Stil spørgsmål og debattér med andre brugere af FOAs services. Gruppen er åben og vil blive brugt som primær kommunikationskanal omkring nye releases mv. til FOAs services.

FOAs webservices: FOA udstiller pt REST-services, som giver adgang til at læse data fra FOA. Da FOAs REST-services er frit tilgængelige, udstiller de udelukkende de data, som i forvejen er frit tilgængelige via den grafiske brugerflade. Eksempelvis udstilles

  • myndigheder med adresser, kontaktoplysninger mv. 
  • komplette myndigheds/organisationshierarkier
  • opmærkning med myndighedstyper, myndighedsområder, finanslovsformål og lign.
  • ansatte med navn, telefonnummer, funktionstiler mv.

Nogle data i FOA må kun vises til kendte brugere, der er logget på med digital medarbejdersignatur, og disse data vil ikke være tilgængelige via REST-services på FOA. Eksempelvis kan man indtil videre ikke læse email-adresser til personer via REST-services. Det fremgår i nærmere detajler af dokumentationen, hvilke data man kan finde og læse via FOAs REST-services.

Om FOA: Fælles Offentlig Adressedatabase (FOA) er en database med adresseoplysninger mv. om offentlige institutioner og myndigheder. FOA har i tidens løb leveret data til bl.a. Ministeriernes Telefonbog og leverer stadig til Hof- og Statskalenderen. FOA kan tilgås på flere måder. Der er en grafisk web-brugerflade, som er integreret i borger.dk. Den findes på adressen https://www.borger.dk/foa. Du kan læse mere om FOA Her.

Vis mere
Gruppens profilbillede

6 medlemmer

Vis liste

Fri tilmeldingiAlle kan melde sig ind.

Tilmeld

Favorit iKun medlemmer kan markere grupper som favorit.

Tilføj

BidragiLog ind for at bidrage.

Begivenheder i Fælles Offentlig Adressedatabase - FOA

Der er ingen begivenheder at fremvise.