Loading…

Atkins

Atkins har udviklet VisKort i samarbejde med IT- og Telestyrelsen og frigivet produktet på Videnskabsministeriets Softwarebørsen.

VisKort er en komponent til kortvisning, der er udviklet til offentlige myndigheder og private virksomheder, og kan anvendes som en integreret del af portaler og hjemmesider.

VisKort er en moderne og intuitiv kortkomponent baseret på KMS VisStedet, OpenLayers samt GeoServer. Til ruteberegning samt Find Nærmeste anvendes det kommercielle produkt RouteWare NET-Server, som kan til- eller fravælges efter behov.

VisKort kan let tilpasses og integreres i egne portaler og hjemmesider og kan vise kortdata fra egne såvel som eksterne korttjenester. Det er bl.a. muligt at anvende eget layout og dermed sikre sammenhæng mellem kortets grafiske udtryk og sidens øvrige layout.

Atkins tilbyder at drifte en VisKort løsning som kan tilpasses og skræddersyes efter de specifikke ønsker og behov der måtte være mht. kortdata, layout, funktionalitet mm. Det betyder; hurtigt i gang og ingen installation af software i eget IT-miljø.

Få mere information om VisKort og dets muligheder hos Atkins.dk

Vis mere
Gruppens profilbillede

4 medlemmer

Vis liste

Tilmelding via invitationiDu skal inviteres for at blive medlem af denne gruppe.

Favorit iKun medlemmer kan markere grupper som favorit.

BidragiLog ind for at bidrage.

Seneste aktivitet i Atkins

Gruppen har ingen aktivitet endnu.