Loading…

Virtuelt vidensudvekslingsforum for ICS og IU

Velkommen i Virtuelt vidensudvekslingsforum for ICS og IU.

Forummet samler kommunikationen mellem International Citizen Service (ICS) og Styrelsen for International Uddannelse, så ny information om de ydelser, som styrelsen stiller virtuelt til rådighed i de fire ICS’ og de spørgsmål, som måtte opstå til styrelsens ydelser og sagsområder, kan formidles og drøftes ét sted.

Forummet administreres af Styrelsen for International Uddannelse. Hjemmesiden www.digitaliser.dk ejes og drives af styrelsens søsterstyrelse, IT- og Telestyrelsen.

Se filmen "Introduktionsvideo - sådan bruger du dette forum" på forsiden for en introduktion til brugen af forummet.

Deltagelsen i forummet følger de generelle vilkår for brugen af www.digitaliser.dk. Al udveksling af information mv. i forummet er omfattet af gældende forvaltningsregler, og dermed også af reglerne om bl.a. aktindsigt i offentlighedsloven.

Morten Andersen (1. kontor, Vurdering og anerkendelse af udenlandske uddannelseskvalifikationer) og Kim Niemann (4. kontor, Study in Denmark) er styrelsens administratorer i forummet. Administratorerne meddeler ny information i forummet, og sørger for at bringe henvendelser og spørgsmål videre til besvarelse i det rette kontor. Pia thor Straten og Julie Selch Larsen er back-up administratorer for hhv. 1. kontor og 4. kontor.

Ved tekniske problemer kan Kim Niemann kontaktes direkte på 3395 7047.

Med venlig hilsen

Styrelsen for International Uddannelse

____________________

Opsætning af automatisk e-mailnotifikation om aktivitet i forummet.

IU’s administratorer har sat deres e-mailnofitikationer til ’straks’, så de straks informeres om ny aktivitet i forummet, og kan håndtere henvendelser og spørgsmål så hurtigt som muligt.

For at sikre at administratorerne får tid og mulighed for at kunne reagere hurtigt og være på forkant, bedes ICS-medlemmerne sætte deres e-mailnotifikationer til ’daglig’. Det gøres under ’Grupper’ – ’Dine grupper’ – ’E-mail ved aktivitet’

Vis mere
Gruppens profilbillede

10 medlemmer

Vis liste

Tilmelding via invitationiDu skal inviteres for at blive medlem af denne gruppe.

Favorit iKun medlemmer kan markere grupper som favorit.

Tilføj

BidragiLog ind for at bidrage.

Seneste aktivitet i Virtuelt vidensudvekslingsforum for ICS og IU

Gruppen har ingen aktivitet endnu.