Loading…

Deployment-løsning

Århus Kommunes Børne & Unge-forvaltning har udarbejdet en løsning, der automatiserer arbejdsopgaven med at installere præ-konfigurerede system images på forvaltningens desktop-maskiner og bærbare.

Denne gruppe tjener som hjemsted for den automatiske image deployment-løsning, der er blevet udviklet af it-afdelingen i Århus Kommunes Børne & Unge-forvaltning som en konfigurationstilpasning med skræddersyede scripts til en række værktøjer.

Løsningen er grundlæggende opbygget med løsningen PING (http://ping.windowsdream.com/), med nogle tilpassede scripts som gør løsningen hardware independent. Det gør at løsningen lettere kan administreres både på driver og software installation.

Endnu en tilpasning er muligheden for at lave en komplet ominstallation af pc'en selv uden nogen tilknytning til et netværk. Samtidig med at data bevares så brugeren altid har sit data tilgængelig.

Alle scripts og tilpassede filer kan findes i vedhæftede fil mens man selv skal hente en række tredjeparts-værktøjer, som løsningen er afhængig af.

Der følger en 34 siders brugervejledning med til værktøjet, og derudover kan Martin Petersen fra Århus Kommune kontaktes på mape (snabel-a) aarhus.dk i tvivlstilfælde.

Løsningen stilles til rådighed for offentligheden under Open Publication License v1.0.

Vis mere
Gruppens profilbillede

2 medlemmer

Vis liste

Fri tilmeldingiAlle kan melde sig ind.

Tilmeld

Favorit iKun medlemmer kan markere grupper som favorit.

Tilføj

BidragiLog ind for at bidrage.

Seneste aktivitet i Deployment-løsning

Gruppens profilbillede

14.01.2011 Ressource - Deployment-løsning

Kristoffer Olsen oprettede ressourcen Dokumentation af løsningen

Gruppens profilbillede

12.01.2011 Ressource - Deployment-løsning

Kristoffer Olsen oprettede ressourcen Deployment-løsning