Loading…

Elektronisk cigaret - Kvit smøgen behold røgen

Spurgte for nylig at skrive om e cigaretter, jeg må indrømme, at jeg aldrig havde hørt om en sådan ting. Nogle internetforskning senere, og jeg opdagede, at elektroniske cigaretter er meget en hurtig voksende bekymring. En Google-søgning afslørede, at der ikke er nogen røg uden brand, da næsten seks millioner resultater kun for udtrykket "elektronisk cigaret" blev returneret.

Hvad er en elektronisk cigaret?

Den elektroniske cigaret har eksisteret i næsten tre år og er en smart enhed, der har til formål at give rygere en sundere løsning. Tilsyneladende også nyttigt at hjælpe med at reducere og helt op med at ryge helt.

Nu i en fjerde generation er elektroniske cigaretter blevet meget mere brugervenlige end tidligere versioner, som måske var lidt for store til at tilskynde til massemarkedsklagen. "Mini" er den mest realistiske e-cigaret til dato, med dens længde på 100 mm, som er den samme som en konventionel cigaret.

En elektronisk cigaret indeholder en smag af tobak, men ingen af ​​de skadelige stoffer, der findes i normale cigaretter, gør det muligt for rygere at blive tilfredse uden at indånde de mange farlige toksiner. Er alt røg og spejle? Eller kan dette element virkelig være frelseren, det vil være?

Et batteri, en forstøver og et fornyeligt nikotinkammer gør det muligt for røgeren at holde og ryge den e cigaret, ligesom de ville have en anden cigaret, endda skabe en "røg" som damp og glød i slutningen, som de tegner. Nikotinkammeret viser sig meget nyttigt, da patroner er tilgængelige i forskellige styrker, hvilket gør det muligt for brugeren at reducere mængden af ​​nikotin de indtager, indtil de, hvis de ønsker det, kan afslutte helt.

En nikotinpatron varer typisk på samme tidspunkt som 15 til 20 cigaretter, hvilket giver en enorm besparelse til normale omkostninger. Standard, medium, lav og ingen nikotin overhovedet er de forskellige patronstyrker.

En sundere løsning helt synes det, selvom fordelene ikke slutter der. På grund af den elektroniske cigaret, der ikke udsender farlige stoffer, toksiner eller ægte røg for den sags skyld, er de helt lovlige at ryge offentligt. Om vinteren skal normale cigaretrøgere modige den frostige kulde og regnen bare for en hurtig rygning, men dette alternativ tillader dem at blive i deres kontorer, restauranter og pubber.

Ingen rygere vil også være til gavn, da deres bekymringer om passiv rygning gøres ugyldige af den e cigaret. Et meget mere socialt miljø da!

Efter refleksion er den elektroniske cigaret et sundere, billigere og miljøvenligt alternativ til rygning, og da bevidstheden og markedet vokser, har de et stort potentiale for succesfuldt at erstatte de skadelige cigaretter, vi alle er kommet til at vide, og mange af os er kommet for at frygte og frygte .

Den e cigaret synes virkelig at være en god ide.

Vis mere
Gruppens profilbillede

1 medlem

Vis liste

Fri tilmeldingiAlle kan melde sig ind.

Tilmeld

Favorit iKun medlemmer kan markere grupper som favorit.

Tilføj

BidragiLog ind for at bidrage.

Seneste aktivitet i Elektronisk cigaret - Kvit smøgen behold røgen

Gruppen har ingen aktivitet endnu.