Loading…

Trifork

Trifork A/S udvikler, sælger og leverer IT løsninger til den finansielle og offentlige sektor i Danmark. I vores Academy afholder vi softwareudviklingskonferencer, kurser og organiserer teknologiske netværk nationalt og internationalt. Trifork A/S har 130 ansatte fordelt på kontorerne i Århus, København, Californien og Schwyz i Schweiz.

Med kernekompetencer inden for IT-arkitektur og -metode er Triforks fundament vores stærke knowhow inden for udvikling, implementering og servicering af softwareprojekter baseret på open-source, Microsoft og Java-løsninger. Vi  udvikler og optimerer forretningskritiske IT-systemer og bringer ny IT i anvendelse hos kunden. Vores medarbejderstab – vores software piloter – hjælper kunden gennem den vanskelige og farefulde færd, det kan være at inddrage ny teknologi i virksomheden.

Trifork A/S har det mål at styrke vores position som en af de førende udbydere af forretningskritiske og udviklende IT-løsninger til den offentlige og finansielle sektor. Det gør vi ved at knytte virksomhedens og medarbejdernes kompetencer  tættere til kunderne med udgangspunkt i innovative udviklingsværktøjer som Scrum.

Trifork A/S holder sig på forkant af den teknologiske udvikling ved at have et internationalt netværk af mere end 300 af IT branchens trendsettere. Branchens ”rockstjerner” er samtidig talere ved de konferencer, Trifork A/S afholder i London, Amsterdam, Brisbane, Sydney, San Francisco og Danmark, og de er undervisere på mange af vores kurser. Vores ambition er at skabe verdens bedste konferencer, kurser og faglige netværk.

Vis mere
Gruppens profilbillede

6 medlemmer

Vis liste

Ansøg om medlemskabiDu kan ansøge om at blive medlem.

Tilmeld

Favorit iKun medlemmer kan markere grupper som favorit.

Tilføj

BidragiLog ind for at bidrage.

Seneste aktivitet i Trifork

Gruppens profilbillede

23.12.2010 Ressource - Trifork

Jakob Færch oprettede ressourcen Test af Triforks gruppe