Loading…

Fotograf - den digitale gruppe

Fotograf er en gruppe af folk der heldigvis 100 procent i dag arbejder professionelt og digitalt og en lang række online digitale løsninger for fotografer dukker op her og der. En række fotografer arbejder i dag også i systemer hvor offentlig data anvendes, herunder især for virksomheder og offentlig data heromkring.

Personlig er jeg fotograf aalborg med mange års erfaring som professionel fotograf i Aalborg men også Nordjylland. Vi er både bryllupsfotograf og portrætfotograf og meget meget mere.

Jobbet som fotograf er både udfordrende, spændende og byder dagligt på rigtig mange spændende og kreative problemstillinger, det gælder alt fra lys, opsætning og hvordan billederne skal tages i den rette vinkel for at blive perfekt for en kunde. 
Fotograf er dog langt mere end blot en mand med et kamera der har en passion for at tage billeder til bryllupper eller portrætbilleder, det er også et erhverv i udvikling når det gælder digitalisering, og især et job som bryllupsfotograf og portrætfotograf er især variationer af jobbet der gør det ekstra spændende som fotograf i en digital verden. For udfordringerne med digitalisering er enorme og ekstrem spændende. Det er blevet nemmere som aldrig før at producere og dele indhold, men loven sætter også strenge krav til hvad der må deles og hvordan. Denne gruppe skal forhåbentlig være med til at dele, hjælpe og vidensdele på tværs af de mange dygtige fotografer der er på tværs af hele Danmark, fra Skagen i nord, til København.

Uanset om du er fotograf fra Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Fyn eller Sjælland er alle mere end velkommen til at joine gruppen og være med til at dele indhold og viden om hvordan vi som fotografer bliver endnu bedre på det digitale felt. Gruppen er ikke tænkt som vidensdeling inden for det kreative område, men uanset om du er bryllupsfotograf eller portrætfotograf, så kan dit digitale indspark være nyttigt for andre fotografer. 

Vi håber du vil være med til at sprede en god stemning i gruppen og hjælpe dine foto-kollegaer rundt omkring i Danmark til at være med til at gøre os alle bedre, ikke til at tage billeder, men til at være endnu mere digital.

Velkommen til gruppen

Vis mere
Gruppens profilbillede

2 medlemmer

Vis liste

Ansøg om medlemskabiDu kan ansøge om at blive medlem.

Tilmeld

Favorit iKun medlemmer kan markere grupper som favorit.

Tilføj

BidragiLog ind for at bidrage.

Seneste aktivitet i Fotograf - den digitale gruppe

Gruppens profilbillede

04.11.2018 Ressource - Fotograf - den digitale gruppe

Henrik Abildgaard oprettede ressourcen Fotograf og GDPR

Gruppens profilbillede

31.10.2018 Ressource - Fotograf - den digitale gruppe

Morten Henriksen oprettede ressourcen Bryllupsfotograf Aalborg - og digitalise…

Gruppens profilbillede

31.10.2018 Ressource - Fotograf - den digitale gruppe

Morten Henriksen oprettede ressourcen Bryllupsfotograf Aalborg - og digitalise…

Gruppens profilbillede

25.10.2018 Debat - Fotograf - den digitale gruppe

Henrik Abildgaard skrev indlægget Fotograf og vores stigende behov for dat…