Loading…

Dokumentboks/NemSms snitfladebeskrivelser

De endelige snitflader forventes at være på plads februar 2010 og vil sandsynligvis kun indeholde mindre korrektioner i forhold til det kvalificerede udkast.

Myndigheder og leverandører kan derfor allerede nu starte tilpasningen af myndighedssystemer, som skal integreres til Dokumentboks/NemSMS.

Hvem bør læse snitfladebeskrivelserne?
Snitfladebeskrivelserne henvender sig til såvel forretnings- som teknikersiden hos myndigheder og systemleverandører, som skal varetage myndigheders og virksomheders tilslutning til Dokumentboks/NemSMS.

Hvorfor læse snitfladebeskrivelserne?
Beskrivelserne vil sætte myndigheder og systemleverandører i stand til at tilpasse myndigheds- og virksomhedssystemer til at kunne kommunikere med Dokumentboks-/NemSMS-løsningen.

Ved at starte tilpasningen af systemer allerede nu, vil den enkelte myndighed være godt forberedt på den digitale kommunikation med borgere og virksomheder.

Læs snitfladebeskrivelserne
Hvis du ikke er interesseret i hvilke ændringer, der er foretaget i forhold til udkastene, kan du læse den snitfladebeskrivelserne uden ændringmarkering som også findes under ressourcer

Interesseret i hvilke ændringer, der er foretaget?
Hvis du har benyttet dig af udkastet til snitfladebeskrivelserne og gerne vil se, hvilke ændringer der er foretaget, kan du læse snitfladebeskrivelserne med ændringsmarkering. Her kan du også se, hvad de enkelte beskrivelser indeholder.

Vis mere
Gruppens profilbillede

55 medlemmer

Vis liste

Fri tilmeldingiAlle kan melde sig ind.

Tilmeld

Favorit iKun medlemmer kan markere grupper som favorit.

Tilføj

BidragiLog ind for at bidrage.

Begivenheder i Dokumentboks/NemSms snitfladebeskrivelser

Der er ingen begivenheder at fremvise.