Loading…

Perikon A/S

Perikon A/S er en virksomhed med fokus på forskning, udvikling, rådgivning og konsulentbistand inden for IT-, forvaltnings-/forretnings-, organisations- og ledelsesudvikling.

I Perikon opererer vi med en bred vifte af specialer, roller, discipliner, produkter og ydelser, som vi behersker i dybden i kraft af en kompetent og professionel stab af chefrådgivere.

Det er vores varemærke at operere ud fra et holistisk paradigme, der indebærer, at vi samtidigt anskuer problemstillinger og udfordringer fra både et forretnings-/forvaltnings, organisations-, ledelses- og IT-perspektiv, samt at vi stræber efter den højeste kvalitet. Dette understøttes af Perikons kvalitetskultur og vedvarende søgen efter det exceptionelle.

Perikon påtager sig rollen som rådgiver og konsulent i tilknytning til forretnings-/forvaltnings-, organisations-, ledelses- og IT-projekter, og vi påtager os rollen som fortrolig innovationspartner i tilknytning til forsknings- og udviklingsprojekter.

Perikon driver endelig flere interne forsknings- og udviklingsprojekter med fokus på egenudvikling af teknologiske produkter og management koncepter.

Vis mere
Gruppens profilbillede

1 medlem

Vis liste

Tilmelding via invitationiDu skal inviteres for at blive medlem af denne gruppe.

Favorit iKun medlemmer kan markere grupper som favorit.

Tilføj

BidragiLog ind for at bidrage.

Seneste aktivitet i Perikon A/S

Gruppen har ingen aktivitet endnu.