Loading…

Ciklum ApS

Ciklum er med sine 2500 ansatte en dansk ejet IT outsourcing virksomhed, med hovedsæde i Ukraine. Virksomheden har eksisteret i 12 år og tilbyder sine klienter IT outsourcing af højtuddannede IT udviklere der er bosiddende i Ukraine.

Det unikke ved Ciklum’s ydelser, ligger i deres tilbud til klienterne om at oprette håndplukkede IT teams i Ukraine. Ciklum’s klienter deltager selv i rekrutteringsprocessen og selve implementeringen, og får således deres egen specialafdeling i Ukraine, med højtuddannede IT specialister, typisk på Master og Ph.d. niveau, til lønninger der ligger 40-70 % under de danske.

Ciklum’s klienter bestemmer suverænt, hvilke personprofiler og kompetencer de vil have i deres teams, og skal overhovedet ikke tænke på rekrutteringsproblemer. De skal blot deltage i udvælgelse af IT udviklere og medvirke i selve implementerings- fasen.

Udover teams, kan Ciklum også løse større og mindre projektopgaver over kortere tid, hvilket kan være en god indfaldsvinkel til et bredere samarbejde mellem klienten og Ciklum på sigt.

Ciklum rekrutterer 40 IT specialister om måneden, og virksomheden investerer kraftigt i uddannelse og HR, for at sikre en høj standart af kommunikation mellem klienten og IT udvikleren. Med ”state of the art” infrastruktur, sikrer Ciklum en driftsikker løsning til sine klienter.

Der er således tale om en win-win situation, når de ansatte ukrainere lønnes højere end andre med samme baggrund i landet, og tilmed får kantine - og personale-faciliteter af vestlig standart.

Et andet plus er også virksomhedens geografiske placering, der i sig selv er en fordel ved rejseaktiviteter (kun 2 timers flyrejse). Alle Ciklum’s IT udviklere skriver og taler engelsk, og har en kultur der ligger tæt op ad den vestlige, hvilket gør samarbejdet enklere i modsætning til konkurrenter der tilbyder ydelser i Indien og Kina.

Introduktion til Ciklum: Se video her

Webside: http://www.ciklum.com/ 

Telefon: +45 78 73 06 93

Mail: Danmark@ciklum.com

Vis mere
Gruppens profilbillede

4 medlemmer

Vis liste

Fri tilmeldingiAlle kan melde sig ind.

Tilmeld

Favorit iKun medlemmer kan markere grupper som favorit.

Tilføj

BidragiLog ind for at bidrage.

Seneste aktivitet i Ciklum ApS

Gruppen har ingen aktivitet endnu.