Loading…

Raft Consulting A/S

Fra intentioner til målbare resultater!
Raft Consulting er et uafhængigt konsulenthus med erfarne og innovative konsulenter, der skaber unikke resultater inden for Finans, Energi, Tele/IT-, Logistik Industrien og i Det Offentlige. Vores mål er at bringe vores kunder fra intentioner til målbare resultater gennem en pragmatisk og metodisk tilgang til opgaven. Vores styrke er derved, at vi hurtigt og effektivt bringer processen fra idé til forankring!

Vi bygger bro
Med praktisk erfaring og gennemtestede metoder igangsætter, driver og afslutter vores konsulenter komplekse løsninger. Vores passionerede konsulenter forholder sig nemlig professionelt til både forretning, proces og IT på samme tid – og fra start til slut! Og de gør det med baggrund i Raft-kulturen, der er båret af visioner og vilje!

Konsulenter med praktisk erfaring
Praktisk og professionel erfaring inden for ovennævnte forretningsområder er et must for alle vores konsulenter. Du kan derfor se frem til at samarbejde med konsulenter, der har indgående kendskab til din forretning – og hvis drivkraft ganske enkelt er, at skabe resultater for din virksomhed!

Vi stiller det bedste hold
Raft Consulting kan både stille konsulenter til rådighed i forbindelse med en afgrænset opgave eller bidrage med rådgivning, definering og implementering af komplette IT-løsninger. Vi stiller altid med den bedste mand og det bedste hold!

Det får du
Forretning, proces og IT er i fokus fra start til slut i et samarbejde med Raft – et samarbejde hvor kvalitetssikring tages alvorligt! Den tværgående proces bæres nemlig altid sikkert i mål af certificerede konsulenter, der har teoretisk ballast og praktisk erfaring netop inden for kundens forretningsområde!

Raftkonsulenten
Raftkonsulenten skaber værdi hos kunden, fordi han formår at forholde sig til forretning, proces og IT på samme tid gennem hele processen. Raft garanterer sine kunder konsulenter med indgående brancheviden. Det er ganske enkelt et ansættelseskrav, at man som konsulent har praktisk og professionel erfaring inden for minimum ét af Rafts forretningsområder.

Konsulenten bidrager til en fremadrettet proces ved at tilføre både teori, ballast og personlighed til teamet. Rafts virksomhedskultur understøtter og styrker konsulenten som problemknuser, procesdriver og successkaber. Og han arbejder tæt sammen med nøglepersoner på alle niveauer af organisationen – for på den måde at sikre, at løsningen forankres i kundens organisation.

Metoder og certificeringer
Raftkonsulenten er selvkørende og fleksibel, fordi han benytter sig af Rafts egenudviklede metoder, som er udviklet på basis af 15-20 års erfaring – men konsulenten arbejder også gerne ud fra kundens metoder. Raft tager kvalitetssikring alvorligt, og vores kunder er derfor garanteret certificerede Raftkonsulenter, der arbejder ud fra gennemtestede metoder. De mest gængse certificeringer hos Raft er:
• Prince 2
• ITIL
• RUP
• SCRUM

Vis mere
Gruppens profilbillede

1 medlem

Vis liste

Tilmelding via invitationiDu skal inviteres for at blive medlem af denne gruppe.

Favorit iKun medlemmer kan markere grupper som favorit.

Tilføj

BidragiLog ind for at bidrage.

Seneste aktivitet i Raft Consulting A/S

Gruppens profilbillede

25.06.2009 Ressource - Raft Consulting A/S

Per Karup oprettede ressourcen Forretning - Proces - IT