Loading…

GOPL

Danmarks først bruger-ejede, Open Source EPJ system

GOPL.dk er resultatet af et tæt samarbejde mellem Casalogic, Guldborgsund Rehabilitering og Lolland Kommunes genoptræningsteam. System benyttes i dag til at underbygge både Guldborgsund og Lollands genoptræningsindsats, ved at håndtere samtlige borgere i genoptræningsforløb, deres aftaler, journalnotater, SKS indberetninger og meget mere.

Den 31/3 2009 blev GOPL.dk lanceret i Version 1.0.

Systemets programmæssige fundament er lagt af Casalogic, mens funktionalitet og Workflow er udarbejdet af ergoterapeuter og fysioterapeuter - Derfor siger vi at GOPL er lavet af terapeuter, for terapeuter.

GOPL.dk håndterer alle relevante data omkring de mange borgere i systemet. På alle disse borgere kan terapeuterne lave journalnotater efter hver trænings seance. Disse notater kan indeholde tekst der er struktureret efter Fælles Sprog II, vedhæftede filer samt test resultater (fx TUG).

Selve træningsseancerne er også administreret direkte i GOPL, med mulighed for integration direkte i terapeuters email kalendere. Dette giver et optimalt overblik. En stor gevinst ved at håndtere alle træningsseancer direkte i GOPL, er at systemet automatisk håndterer mails til/fra kørselsudbydere, således at administrationen af dette bliver legende let.

Træningsseancer er ikke kun tilknyttet individuelle borgere. Det er muligt at tilknytte et antal borgere til hold, hvor kørsel, SKS registrering og meget mere håndteres direkte i systemet. Igen har fokus været på, at gøre systemet så nemt og tilgængeligt som muligt, dvs. færrest mulige antal museklik.

Andre features:

  • Integration til CPR og Eniro
  • Elektronisk indberetning af SKS (under udvikling netop nu)
  • Administration af brev-kommunikation
  • Certificeret til at modtage DGOP
  • Åbent API til udvikling af tests (TUG, Fitness, Tandem osv)


For at høre nærmere kontakt Claus Pedersen på telefon 70 20 10 63.

Vis mere
Gruppens profilbillede

2 medlemmer

Vis liste

Fri tilmeldingiAlle kan melde sig ind.

Tilmeld

Favorit iKun medlemmer kan markere grupper som favorit.

Tilføj

BidragiLog ind for at bidrage.

Nyheder i GOPL

Der er ingen aktiviteter at fremvise.