Loading…

PRINCE2® - fra teori til praksis

Det er formålet med denne gruppe at medvirke til videndeling om praktisk anvendelse af PRINCE2® projektledelsesmetoden.

EPM Group ApS (www.epmgroup.dk) ønsker med denne gruppe at give sit bidrag til at øge kvaliteten for projektledelse i forbindelse med digitaliseringen af Danmark.  Dette vil især ske ved at fokusere på praktisk anvendelse af PRINCE2 projektledelsesmetoden. Underviserne hos EPM Group har ført flere end 3.500 projektledere sikkert gennem PRINCE2 Foundation og Practitioner kurser, og erfaringerne herfra er blandt andet et stort behov for at kunne omsætte den tillærte teori til praktik. EPM Groups kurser er tilrettelagt, så praktikken i så stor grad som muligt tages med, men det er i praksis ikke nok til at mestre PRINCE2 metoden.

I denne gruppe vil vi stille værktøjer til rådighed for projektledere og andre, der er involveret i offentlige digitaliseringsprojekter, som vil gøre disse medarbejdere bedre i stand til at opnå succes med deres projekter.

EPM Group tilbyder gratis orienteringsmøder om brug af PRINCE2 og værktøjerne. Information om disse møder kan findes på www.epmgroup.dk, hvor tilmelding også finder sted, ligesom de vil blive annonceret via gruppen.

Vi opfordrer også til at bruge gruppens Debat forum, hvor der fx kan stilles spørgsmål om den praktiske anvendelse af PRINCE2, som vi vil besvare efter bedste evne.

Flere af de værktøjer, som vi lægger ud under ressourcer, er beskyttet under loven om ophavsret, hvilket betyder, at de ikke må anvendes kommercielt uden tilladelse fra ophavsretshaver. Værktøjerne må gerne benyttes til eget brug, men ønsker du at anvende dem kommercielt, bedes du kontakte EPM Group på kontakt@epmgroup.dk herom.

Nogle værktøjer vil ikke blive lagt ud i deres fulde omfang. Den del, der bliver lagt ud, er selvfølgelig anvendelig, og hvis du ønsker mere information og/eller yderligere værktøjer, bedes du henvende dig til EPM Group på kontakt@epmgroup.dk.

  

PRINCE2® is a Registered Trade Mark of the Office of Government Commerce in the United Kingdom and other countries

Vis mere
Gruppens profilbillede

92 medlemmer

Vis liste

Fri tilmeldingiAlle kan melde sig ind.

Tilmeld

Favorit iKun medlemmer kan markere grupper som favorit.

Tilføj

BidragiLog ind for at bidrage.

Medlemmer i PRINCE2® - fra teori til praksis