Loading…

Digital Sundheds Sammenhængende Brugeradministration

Projektet har til formål, at etablere grundlag for en sammenhængende brugeradministration. Dette vil ske ved etablering af en række fælles nationale services, som kan stille de informationer om brugernes rolle og organisationstilknytning til rådighed, som er nødvendige for brugerautorisation og rettighedstildeling til nationale applikationer og til kommunikation på tværs i sundhedsvæsenet.
Formålet er at lette medarbejdernes mulighed for at tilgå nationale applikationer eller applikationer hos andre sundhedsaktører. Det vil på den måde bidrage til at øge kvaliteten og produktiviteten i sundhedsvæsenet.
Med etableringen af en national brugeradministration er det ligeledes hensigten at lokal brugeradministration i forhold til nationale applikationer og services knytter sig til den lokale brugeradministration.


Sammenhængende brugeradministration omfatter alle brugere, der har behov for anvendelse af nationale services uanset tilknytningsforhold (fx fastansatte i sundhedsvæsnet, studerende, konsulenter, ledere) og uanset brugernes organisatoriske tilknyttet (fx primær-/sekundærsektoren, lægepraksis, privatklinik/hospital, uddannelsesinstitution eller en styrelse).Projektet sigter mod at realisere autorisation ud dette rollebaserede sikkerhedssystem for en til to eksisterende nationale applikationer eller services. Ydermere sigtes mod at inddrage to til tre lokale applikationer i integrationen mod de nationale applikationer eller services, der bringes til at anvende dette rollebaserede sikkerhedssystem.

Vis mere
Gruppens profilbillede

2 medlemmer

Vis liste

Ansøg om medlemskabiDu kan ansøge om at blive medlem.

Tilmeld

Favorit iKun medlemmer kan markere grupper som favorit.

Tilføj

BidragiLog ind for at bidrage.

Seneste aktivitet i Digital Sundheds Sammenhængende Brugeradministration

Gruppen har ingen aktivitet endnu.