Loading…

Nye forretningsmuligheder i åbne, offentlige data

Er din virksomhed parat til at udvikle nye forretningsmodeller, når offentlige myndigheder gør deres data tilgængelige? Hvis svaret er ”nej” eller ”ved ikke”, får I på et ATV-temamøde den 22. september chancen for at blive klogere på de nye muligheder. På mødet vil eksperter fra universiteter og myndigheder præsentere, hvordan offentlige data i disse år bliver tilgængelige inden for en række områder. Og repræsentanter for store og mindre virksomheder vil fortælle om, hvordan de arbejder med åbne offentlige data i deres forretningsmodeller. ATV og Innovationsnetværket InfinIT arrangerer mødet, der afholdes hos COWI

torsdag den 22. september 2016 kl. 12.30 - 16.30

Temamødet vil fokusere på de nye forretningsmuligheder, som åben adgang til troværdige, kvalitetssikrede og opdaterede offentlige data giver. Denne adgang skaber imidlertid ikke blot muligheder. For nogle etablerede virksomheder undergraver eller truer åben adgang til data også hidtidige forretningsmodeller. Mødet er virksomhedsorienteret og har til formål at inspirere til nye business cases og samarbejdsmuligheder mellem universiteter og erhvervsliv. Samtidig er arrangementet en anledning til at møde repræsentanter fra offentlige myndigheder, der udbyder åbne data. Der vil bl.a. være oplæg fra:

  • Digitaliseringsstyrelsen
  • COWI
  • Scalgo
  • Future Cities Catapult, London

Se programmet her
Tilmeld dig her

Mødedato og tilmeldingsfrist

Mødet afholdes torsdag den 22. september 2016 kl. 12.30 - 16.30 (indskrivning og let frokost fra kl. 11.30). Sidste frist for rettidig tilmelding er fredag den 16. september 2016.

Deltagergebyr

ATV-medlemmer: kr. 375,00 Ikke-medlemmer: kr. 750,00 Alle beløb er ekskl. moms.
Ved afbud senere end den 16.09.2016 refunderes deltagergebyr ikke.

Venue

COWI, Parallelvej 2, 2800 Kgs. Lyngby

Vis mere
Gruppens profilbillede

2 medlemmer

Vis liste

Fri tilmeldingiAlle kan melde sig ind.

Tilmeld

Favorit iKun medlemmer kan markere grupper som favorit.

Tilføj

BidragiLog ind for at bidrage.

Seneste aktivitet i Nye forretningsmuligheder i åbne, offentlige data

Gruppen har ingen aktivitet endnu.