Loading…

CEDI - Netværksgruppe om arkitektur og standarder

Den offentlige sektor har igennem de seneste år haft et stigende fokus på ensretning og harmonisering af standarder og it-arkitektur. Ambitionen er at større sammenhæng på tværs af systemer og myndigheder skal kunne realisere målene for fremtidens digitale forvaltning. Udbredelsen af fælles standarder og arkitektur giver store udfordringer, da den offentlige sektor fortsat baserer en stor del af sin opgaveløsning på egenudviklede it-systemer, der godt nok har optimeret den enkelte myndigheds arbejdsprocesser, men som kun sjældent er udviklet med tværoffentlig integration og udveksling af data for øje.

CEDI’s netværksgruppe om arkitektur og standarder fokuserer på strategier, tendenser og praktiske erfaringer med standarder og arkitektur i det offentlige.

CEDI's netværksgrupper går generelt i dybden med udvalgte temaer af mere konkret og operationel karakter. CEDI sætter rammerne for netværket og står som garant for en solid kvalitet i netværksgrupperne. Deltagelse i grupperne kræver medlemskab af CEDI Netværk.

Gruppens ansvarlige kontaktperson er Troels Andersen.

Vis mere
Gruppens profilbillede

13 medlemmer

Vis liste

Tilmelding via invitationiDu skal inviteres for at blive medlem af denne gruppe.

Favorit iKun medlemmer kan markere grupper som favorit.

Tilføj

BidragiLog ind for at bidrage.

Ressourcer i CEDI - Netværksgruppe om arkitektur og standarder

Der er ingen aktiviteter at fremvise.