Loading…

Forum for fællesoffentlig koordinering af informationssikkerhed

Denne gruppe er oprettet for at dele informationsmateriale, kampagnekoncepter og andre awarenessideer om informationssikkerhed for ansatte i offentlige institutioner i Danmark. Formålet er at skabe et bibliotek over materiale, der kan bruges som inspiration til at øge opmærksomheden om sikker adfærd i en offentlig institution eller myndighed.

Alle medlemmer af gruppen kan lægge materiale i biblioteket. Vær opmærksom på andres intellektuelle rettigheder ved kun at tilføje indhold, du personligt har skrevet/lavet/udviklet og ellers sørg for at kreditere korrekt. Ansvaret for eventuelle immatrielle- eller licensmæssige overtrædelser i forbindelse med indholdet på Digitalisér.dk tilfalder ligeledes den juridiske person, der er angivet som ansvarlig for det pågældende indhold og ikke Digitaliseringsstyrelsen.

Læs mere om rettigheder og anvendelse på Digitalisér.dks takt, tone og juridiske vilkår, før du lægger materiale ud.

Deltagere i Forum for fællesoffentlig koordinering af informationssikkerhed kan blive medlem af gruppen. Medlemskab af gruppen kræver, at der er oprettet en profil på digitaliser.dk med navn, titel og arbejdssted. Gruppen administreres af Digitaliseringsstyrelsen.

Vis mere
Gruppens profilbillede

8 medlemmer

Vis liste

Ansøg om medlemskabiDu kan ansøge om at blive medlem.

Tilmeld

Favorit iKun medlemmer kan markere grupper som favorit.

BidragiLog ind for at bidrage.

Seneste aktivitet i Forum for fællesoffentlig koordinering af informationssikkerhed

Gruppen har ingen aktivitet endnu.