Loading…

Statens it-standardkontrakter

Digitaliseringsstyrelsen planlægger at igangsætte et projekt, hvor vi vil se på mulighederne og behovet for at opdatere og modernisere statens it-standardkontrakter (K01, K02, K03). Vi vil også se på mulighederne og behovet for at udarbejde en statslig it-driftskontrakt.

Digitaliseringsstyrelsen inviterer derfor alle interesserede til at bidrage med konkrete forslag og gode ideer til dels det generelle statslige it-kontraktregime og dels den konkrete ramme og det specifikke indhold i kontrakterne. Vi har samtidig inviteret en række brancheorganisationer til at deltage med forslag og gode ideer, som sammen med andre bidrag vil blive brugt i vores videre arbejde med at kvalificere og beskrive projektet nærmere.
 
Vi håber, at alle interesserede vil deltage med input til vores videre planlægning af projektet og ser frem til at modtage jeres forslag til opdatering og modernisering af det samlede statslige it-kontraktregime, men også forslag til og input om, hvorfor temaer og bestemmelser i de eksisterende K-kontrakter, bør ændres.

Vi glæder os til at følge og kommentere jeres input her i gruppen, men I har også mulighed for at sende jeres input og forslag til Charlotte Gall, chaga@digst.dk senest den 17. februar 2014. Både input her i gruppen samt input, som sendes til os vil blive brugt til at kvalificere og beskrive projektet nærmere.

Vis mere
Gruppens profilbillede

5 medlemmer

Vis liste

Ansøg om medlemskabiDu kan ansøge om at blive medlem.

Tilmeld

Favorit iKun medlemmer kan markere grupper som favorit.

Tilføj

BidragiLog ind for at bidrage.

Seneste aktivitet i Statens it-standardkontrakter

Gruppens profilbillede

18.12.2013 Nyhed - Statens it-standardkontrakter

Charlotte Gall oprettede nyheden Indkaldelse af forslag og ideer til mode…

Gruppens profilbillede

18.12.2013 Debat - Statens it-standardkontrakter

Charlotte Gall skrev indlægget Forslag og ideer - lad os høre fra jer