Loading…

"Levende læring" - Udvikling af biblioteksfaglig digitale læringsobjekter til undervisningsbrug

Biblioteket er en relevant og naturlig samarbejdspartner for undervisere i spørgsmål om formidling og udvælgelse af informationsressourcer.

Projektets formål er at udvikle læringsobjekter inden for informationskompetence til brug i undervisning, eksempelvis om kildekritik, litteratursøgning, plagiering eller elektroniske pensumlister. Læringsobjekterne skal efterfølgende kunne integreres i onlineundervisningen - egenhændig af underviseren eller i samarbejde med biblioteket.

Projektet skal arbejde tværfagligt ved at tage udgangspunkt i biblioteksfaglige kompetencer, og ved kontakt og samarbejde med andre fagligheder, som ligeledes har relationer til universitetsundervisning.

Projektet skal sikre dels at erfaringerne og de udviklede læringsobjekter bliver gjort tilgængelig for de øvrige uddannelsesbiblioteker, dels at der etableres en digital platform for kommende samarbejde om udvikling af læringsobjekter.


Konkretisering:
Projektet skal fokusere på udvikling af undervisningsstøttende læringseksempler, med afsæt i allerede opnåede erfaringer fra projektets deltagere.

Udvalgte læringseksempler uddybes og beskrives, og på den baggrund udvikles to læringsobjekter, som efterfølgende åbnes for anvendelse under creative commons-licens.

Vis mere
Gruppens profilbillede

10 medlemmer

Vis liste

Tilmelding via invitationiDu skal inviteres for at blive medlem af denne gruppe.

Favorit iKun medlemmer kan markere grupper som favorit.

Tilføj

BidragiLog ind for at bidrage.

Medlemmer i "Levende læring" - Udvikling af biblioteksfaglig digitale læringsobjekter til undervisningsbrug