Loading…

Kantinebestillingsløsning

Viborg Kommune har udarbejdet en løsning, der gør det nemt for kommunens medarbejdere at foretage bestillinger fra kantinen til mødeforplejning og lignende.

Denne gruppe tjener som hjemsted for løsningen. Det er bl.a. muligt at stille spørgsmål til løsningen og finde kontaktoplysninger på de relevante medarbejdere i Viborg Kommune, som sidder med løsningen til daglig. 


Kantinebestillingsløsningen er grundlæggende baseret på Lotus Domino-platformen og fungerer som en Notes/Domino-database i dette miljø, hvilket blandt andet betyder, at den tilbyder integration til Notes indbyggede kalenderfunktionalitet.

Løsningen indeholder desuden mulighed for at eksportere posteringer til økonomisystemet samt diverse oversigter, som kantinepersonalet kan anvende i forbindelse med planlægning, indkøb og produktion. Løsningen producerer også labels, som katinen kan klistre på de færdige bestillinger.

Kantinebestillingsløsningen bruges til dagligt af Viborg Kommune og er taget i brug af én anden kommune.

Dokumentation for løsningen er under udarbejdelse og vil blive gjort tilgængeligt efterhånden som det foreligger i færdig form. 
Løsningen stilles frit til rådighed for offentligheden under Mozilla Public License v1.1.

Ved spørgsmål kan Kim Bøgsted kontaktes på kb (snabel-a) viborg.dk

Vis mere
Gruppens profilbillede

3 medlemmer

Vis liste

Fri tilmeldingiAlle kan melde sig ind.

Tilmeld

Favorit iKun medlemmer kan markere grupper som favorit.

Tilføj

BidragiLog ind for at bidrage.

Nyheder i Kantinebestillingsløsning

Der er ingen aktiviteter at fremvise.