Loading…
Tilbage

Http://www.dsignhouse.dk/

ændret af Sara Waack-Möller (03.08.2021)

Hej Sara, 

Det er en super fin webshop i har jer der - jeg har lige været inde og smugkigge.

Jeg driver selv https://plejeprodukter.dk og undrede mig over at din link er til http og ikke https - jeg kan dog se at den redirecter til https, så der er ikke som sådan noget galt i linket :-)

Hvilken webshop system ligger der bag jeres side (hvis jeg må spørge) ? 

Produkternes prisklasse er lidt at sammenligne med de aloe vera, parfume og creme vi har i sortimentet fra vores producent LR.

Jeg formoder at tråden handler om linkbuilding og derved også lidt om hvilke shops og strategier der bruges - jeg har selv over tid prøvet en del og er for tiden blevet lidt glad for den gameificering der ligger i det at lave søgeoptimering generelt der benyttes hos morningscore.io - Bruger du nogen bestemte værktøjer eller andet til at optimere din side og skabe trafik og derved kunder.

Vi har på plejeprodukter over tid skrevet meget indhold og sikret at alle vores produkter indeholder meget information til gælde for både brugeren og søgemaskinerne når de skal finde ud af at det er Aloe Vera drik, tandpasta, parfume, kosttilskud m.m. der sælges på vores side.

Håber at læse mere og se om der er andre der bidrager med god information så vi små webshops kan vækste og for vores vedkommende skabe nogle sundere kroppe med et smukt ydre der samtidig dufter fantastisk :-)

Kasper | https://plejeprodukter.dk