Loading…
Tilbage

Profilbillede

HttpEndpointExample, certifikater fra klienten

Jon Saalbach

Hej, jeg er ved at bygge en WCF-service på baggrund af HttpEndpointExample fra sample sektionen. Men når jeg tester med f.eks. klienten fra ConsoleClientExample, får servicen ikke fat i de certifikater, som klienten sender.

Dvs. at i dk.gov.oiosi.communication.Request.SetCredentials fejler med en exception fordi ClientCertificate og ServiceCertificate er null.

Jeg er lidt usikker på om jeg skal gøre noget i konfigurationen af IIS / IIS Express for at få certifikaterne igennem, eller om det er meningena at OIOSI RASP libraryet skal kunne klare det selv?

Så vidt jeg kan gennemskue, kan man ikke konfigurere hverken IIS eller ISS Express (til lokal test) til at håndtere certifikater, hvis det ikke er et https-kald, og her bruges jo kun http.

Jeg håber I kan hjælpe med at pege i den rigtige retning!
På forhånd tak
Jon

Hej Jon

Generelt så styrer OIORASP selv håndteringen af certifikater i protokollen.

Såfremt at jeres ConsoleClientExample kører, så kan I afsende til GLN 5798009811578, ellers bør I nok prøve at afsende med NemHandel Referenceklienten.

I den .NET demo-modtager vi hoster under GLN 5798009811578, har vi i Web.config under :

og det er installationen af vores FOCES i Windows certifikatlager (både privat og offentlig nøgle).

Håber at dette kan pege dig i den rigtige retning, ellers hører vi gerne tilbage igen med lidt yderligere detaljer om dit setup. Vi kan fortsætte dialogen via support@nemhandel.dk

Med venlig hilsen
Nemhandel Support

ændret af Allan Carlsen (24.11.2020)