Loading…
Tilbage

Profilbillede

Tre tiltag som øger brugervenligheden for besøgende

William Møller

tagtjekker.dk har vi for nyligt haft held med at løfte brugeroplevelsen for vores besøgende gevaldigt. Det er ved hjælp af nemme, hurtige tiltag, som hverken koster penge og er bygget op på Wordpress CMS-systemet.

1. Brug bulletpoints, bokse o.lign.

Det er vigtigt, at indholdet er spiseligt for de besøgende og ikke blot står som en "væg" af tekst. Her bruger vi bulletpoints, bokse og lignende. Man kan f.eks. bruge et plugin ved navn Shortcodes Ultimate til at lave bulletpoints, bokse, grafikker og lignende, som gør indholdet mere appetiteligt.

2. Brug grafikker

Grafikker som illustrerer tekstens indhold er vigtigt. man kan finde mange flotte grafikker og ikoner på Iconfinder.com.

3. Brug billeder

Billeder er som bekendt vigtigt, men det er ikke altid nemt at finde. Man må nemlig ikke bare 'hapse' billeder fra andre sider, da det bryder med ophavsretsloven (i hvert fald ikke hvis man ikke har fået eksplicit tilladelse af rettighedshaveren). I stedet kan man bruge gratis værktøjer som Pexels.com, som vi bruger flittigt. Her må man gerne bruge fotosne (dog vil nogle kræve links, referencer og lignende).

ændret af William Møller (04.10.2020)

4. Brug grønne knapper til CTA

Derer testet på kryds og tværs, hvilken farve, der konverterer bedst på typiske CTA kanpper og her har farven GRØN vist sig at være bedst konverterende.

Grøn med sort tekst og helst en stor knap, giver bedre konverteringer - om det er fordi knappen bliver mere synlig, den rønne farve giver særlige assosiationer eller om det er fordi kontrastforholdet mellem grøn og sort er særligt velegnet skal jeg ikek kunen sige, men det er klart, kombinationen vinder over irriterende farver som gul og lyseblå.

Hvorfor det lige er grøn, er med andre ord lidt svært at svare på, men det virker.
Helt som de mørkeblå farver på Hvordan.info giver et indtryk af seriøsitet.

ændret af Jonas Jørgensen (02.12.2020)