Loading…
Tilbage

Profilbillede

DAWA autocomplete resultat over flere felter ?

Ronny Buelund

Lige et sprøgsmål til DAWA autocomplete. Hvordan kan man lettest implementere en løsning i en formular på en hjemmeside, hvor autocomplete skal dele den valgte adresse ud over 3 felter, adresse, postnr og by. Jeg kan se at det er muligt at hente JSON data via callback, men kan man anvende jeres komponent til det? Hvis jeg kan få den valgte adresse tilbage i JSON data, så er problemet let at løse.

Jeg går udfra at du har læst vejledningerne på:

https://autocomplete.aws.dk/

Du skal have lave loget ala:

<script src="/scripts/auto-complete.js"
data-input="addr1"
data-post="postnr"
data-city="by"
/>

Du kan se et dansk site der har implementeret det "med flere felter" her:

https://www.opkurser.dk/rabatkort/

 

 

 

Hej

 

Tak for svaret. Jeg har prøvet at implementere ovenstående på siden - tilrettet til de id'er jeg har på de tre felter - men det giver en fejl "TypeError: e is null" - scriptet har jeg blot taget fra den side du refererede til, men det er måske et custom script, som ikke bare kan kopieres ? Kan ikke rigtigt finde scriptet nogen steder på: autocomplete.aws.dk ??

Hej Finn

Igen tak for svar, men det var nu mere Henriks eksempel jeg tænkte på - det er det jeg har prøvet at implementere på siden.

Hej Ronny

Vi har ingen komponenter til at håndtere flerfelts adresseindtastning.
Ud over Henriks eksempel kan du også finde et eksempel på flerfeltsadresseindtastning på https://dawa.aws.dk/dok/adresser#feltindtastning

Mvh.
Finn

Hej Ronny

autocomplete.aws.dk indeholder ikke eksempler på flerfelts adresseindtastning. Vi anbefaler ét felts adresseindtastning.

Eksemplet på dawa.aws.dk, som jeg referede til, er lavet til DAWA og viser blot  at en flerfelts adresseindtastning kan laves vha. DAWA. Du kan anvende javascript koden som inspiration til din egen implementering.

Mvh.
Finn