Loading…
Tilbage

Profilbillede

Fejl under publicering af Peppol profiler i NemHandel TEST SMP

Helle M. Klausen

Hej

Vi oplever fejl (se nedenfor), når vi forsøger at publicere Peppol profiler i NemHandel TEST SMP.

Vil I venligst se på sagen.

Mvh. Helle Klausen, TrueLink A/S

On attempt to put new service (PUT https://registrationservice-test.nemhandel.dk/nemhandel-pors/rest/service) it fails with error

PreparedStatementCallback; bad SQL grammar

nested exception is com.mysql.jdbc.exceptions.jdbc4.MySQLSyntaxErrorException: Unknown column 'endpoint2' in 'NEW' for request https://registrationservice-test.nemhandel.dk/nemhandel-pors/rest/service:HTTP/1.1 500

 

Kan i oprette/ændre services for NemHandel (altså ikke PEPPOL?) - det kan jeg nemlig ikke. Jeg kan heller ikke redigere eller oprette services i Web UI (for NHR TEST forstås).

Jeg har en sag åben hos NemHandel support, som jeg venter svar på.

Mvh. Kasper

Hej Helle,

Vi har undersøgt dette mere internt i NemHandel-teamet (Erhvervsstyrelsen).

Det er desværre en kendt begrænsning ved NHR TEST. Punktet er lagt på listen som kandidat et fremtidigt forbedringspunkt.

Vi håber, at du har mulighed for at gennemføre samme test update på NHR PROD, hvor vi forventer, at alt fungerer som det skal. Vi håber ikke, at det skaber for mange problemer for dig.

Mogens Christensen, CGI

på vegne af NemHandel supporten.

Hej Helle & Kasper,

Update. Der er nu foretaget en mindre opdatering på NHR Test, der fjernet af beskrevne problem. I er meget velkomne til at teste igen på NHR Test. 

Med venlig hilsen

Mogens Christensen, CGI

på vegne af NemHandel supporten

Hej Mogens

Jeg har netop testet igen, både manuelt i Web UI og via PORS, og jeg kan bekræfte at jeg nu kan redigere services og opdatere certifikatet (har ikke testet PEPPOL SMP muligheden, da vi ikke benytter denne).

Tak for rettelsen :-)

Mvh. Kasper