Loading…
Tilbage

Profilbillede

De nye ejendomsvurderinger og borger.dk

Morten R. J.

Inde på borger.dk's side omkring ejendomsvurdering, fremgår den gamle side for ejendomsvurderinger. Den omtalte side er denne: https://www.borger.dk/Handlingsside?selfserviceId=1e6e3409-66b7-49d4-b94e-aa561789b0f4

Det vil gøre det væsentligt lettere at finde frem til Vurderingsportalen, hvis den fremgår under ejendomsvurdering på borger.dk. I den forbindelse bør der laves et afsnit på den gamle side. Det vil gøre det langt mere brugervenligt at komme ind på Vurderingsportalen og på den måde kunne finde frem til de offentlige ejendomsvurderinger for borgere der leder efter det nye system.

Det nye IT system omtales flere steder, men mange steder bliver ordet Vurderingsportalen ikke brugt. Derfor kan det være svært at finde frem til det nye IT system for offentlig ejendomsvurdering.

Jeg håber i vil ændre borger.dk's ejendomsvurdering, således det bliver mere ligetil at finde frem til det nye IT system fra det offentlige. På den måde kan borgere lettere finde deres grundværdi, som vurderes på en helt særlig måde. 

Denne måde kan du finde frem til inde på Vurderingsportalen. Det er i det hele taget muligt at finde frem til alle de elementer, som udgør de nye grundvurderinger.

ændret af Morten R. J. (19.12.2019)