Loading…
Tilbage

Profilbillede

Fejl i vejnavne når der afgrænses på postnr/kommunekode

Robert van Gilst

Hej,

Hvis man afgrænser på vejnavne med postnummer, listes alle postnumre som vejen findes i. Jeg forventer at der kun bliver vist postnumre som er i min afgrænsning, og nok også kun de kommuner som postnummeret berører.

Det vises allerede i eksemplet

Find vejnavne som ligger i postnummeret2400 København NV og indeholder et ord der starter med hvid

https://dawa.aws.dk/vejnavne?postnr=2400&q=hvid*

Hvis man bruger kommunekode=0101, svarer servicen som jeg forventer i postnr-delen, men her vises alle kommuner vejen findes i.

https://dawa.aws.dk/vejnavne?kommunekode=0101&q=hvid*

Er det ikke en fejl?

mvh

Robert

Hej Robert,

Det er generelt sådan på DAWAs opslags-API, at entiteterne der returneres ikke påvirkes af filtreringsparametrene. Derfor er det sådan, at de postnummer- og kommunelister der returneres for et givent vejnavn altid er de samme uanset hvilke filtreringsparametre der anvendes.

Den eneste undtagelse er netop kommunekode-parameteren på vejnavne. Den fjerner også de postnumre, som ikke findes indenfor den pågældende kommune. Dette er legacy opførsel, som vi desværre ikke kan lave om da der er anvendere der er afhængige af den.

Jeg vil gætte på, at den nye vejnavnpostnummerrelation ressource vil passe bedre til dit behov. Den vil også snart få understøttelse for en kommunekode parameter.

Mvh.

Anders

Du kan nu benytte kommunekode-parameteren på vejnavnpostnummerrelation, og dermed modtage kombinationer af vejnavn og postnummer indenfor en kommune:

https://dawa.aws.dk/vejnavnpostnummerrelationer?kommunekode=0101&q=hvid*