Loading…
Tilbage

Profilbillede

SEO Kvalitet og SEO Priser

Kim Thrane

Hej 

 

Hvad er Jeres holdning til hvad SEO koster ?

 

Hvad koster SEO ? jeg har skrevet lidt her : https://kvalitets-seo.dk/hvad-koster-seo/

 

mvh Kim 

Det lyder til at være fornuftige priser. Jeg har dog taget markant mindre for at lave SEO før, og det er ikke altid jeg har tid nok til at kunne skabe resultater. 

 

Mvh

Emir

Det kommer jo an på søgeordene og man kan sagtens love billige priser. At få kvalitetslinks der giver noget effekt de koster.

God SEO kræver tid og sunde links med artikler og hvis dine konkurrenter laver bedre og mere omfattende arbejde end dig med de samme søgeord, til den pris du lover så får din SEO ikke effekt.

Man kan love hvad som helst. Man kan love flere søge til prisen. Arbejdet bliver derefter.

noco2.dk

modereret af Digitaliser.dk Admin (22.04.2020)

Hej Kim,

Hos MicMic sælger jeg læder accessories og lædertasker; alt fra læder crossovertasker, skuldertasker til punge og cluthes.
Vores aftale går ud på, at bureauet er vejlende, men at vi selv laver arbejdet.
Det er i hvert fald også en måde, man kan indrette sin forretning på, hvis kunden har et mindre budget og selv har tid til det.
Blot en ide. 

Mvh. Michala
Ejer bag micmic.dk

modereret af Digitaliser.dk Admin (22.04.2020)

Hej Kim,

Jeg sidder i øjeblikket hos Coworking Plus, hvor vi arbejder lidt med SEO. I samme ombæring har vi snakket om vi skal oppe vores indsats på SEO-delen med eksterne resourcer. 

Jeg har dog personligt svært ved at se hvordan man kan måle hvor meget det ekstra SEO-arbejde giver til vores virksomhed, da jeg ikke kender nogen måde at måle det direkte på. Jeg kan selvfølgelig se hvor meget ekstra trafik vi får på de forskellige søgeord, men det er svært at se, hvor meget det giver på bundlinjen. 

Har du nogle forslag til hvordan man gør det? 

Mvh
Magnus 

modereret af Digitaliser.dk Admin (04.04.2022)

Hej Kim

Jeg synes priserne har ændret sig meget over det seneste år. F.eks. er der kommet flere services som nemlinkbuilding.dk og andre. Det har gjort at selv mine egne priser er faldet. Jeg har skrevet om Linkbuilding her 

mvh. Lennart

Tak for optagelse i gruppen :)

Jeg har siden Zency.dk og søger noget SEO arbejde hertil da min partner der sad med det er trådt ud af virksomheden. Er der nogle af jer der gør i det for betaling?

Venlig hilsen Morten, Zency

modereret af Digitaliser.dk Admin (04.04.2022)