Loading…
Tilbage

Profilbillede

Replikering af kommuner og regioner

Jens Beltofte

Hej,

Det er muligt at hente information om kommunerne og regioner fra DAGI gennem jeres API, men kan umiddelbart ikke finde disse entiteter i replikerings API'et.

Hvad er årsagen til at disse data ikke kan hentes gennem replikerings API'et?

Jeg er helt med på, at det er relativt få data, og de fint kunne hentes fra det alm. API, men når man i forevejen opbygger funktionalitet til at replikere forskellige entiteter, er det lettere også at hente information om kommuner og regioner den vej.

Hilsen
Jens

Hej Jens,

Vi er enige i, at det ville være godt at få kommuner, regioner og de andre DAGI-temaer med på replikerings-API'et. Vi kan dog ikke give nogen tidshorisont på hvornår det kommer til at ske. I første omgang vil det blive uden entiteternes geografi, da disse meget store geografier af tekniske årsager ikke vil fungere særligt godt på replikerings-API'et.

Du kan dog hente en kommuneliste ved at anvende entiteten dar_darkommuneinddeling_aktuel:

http://dawa.aws.dk/replikering/udtraek?entitet=dar_darkommuneinddeling_aktuel

Hej Jens,

Det er nu muligt at hente og opdatere alle DAGI temaerne via replikerings-API'et. Det er dog sådan, at store geometrier ikke er indlejret i udtræk og hændelser. I stedet er der en $url property, som indeholder en URL hvor geometrien kan hentes. Vi vil snarligt opdatere replikerings-guiden.

Funktionaliteten er understøttet i seneste version af vores referenceklient til replikering.