Loading…
Tilbage

Profilbillede

Offentligt eller privat ejerskab?

Anders Kvist

Jeg er helt nyankommet, men har brugt AWS et par gange før (mest fordi jeg synes data er spændende).Nu sidder jeg med en opgave for mig selv - jeg vil gerne kunne identificere at en matrikel/grund er ejet af privat/kommune/stat - det er i forhold til at give løbere og MTB kørere overblik over hvilke skovområder det er tilladt at løbe i om aftenen - offentlige skove må man være i døgnet rundt, mens private er fra 6 morgen til solnedgang...

Jeg har ledt meget synes jeg og er efterhånden kommet frem til at jeg ikke kan få den information igennem bbrlight, men ville lige høre inden jeg giver op, for jeg synes jo ikke det er en så hemmelig information at den burde være undladt :)

Det kan virke mærkeligt, at disse oplysninger ikke er tilgængelige på bbrlight API'et, men OIS bekendtgørelsen (https://www.retsinformation.dk/Forms/r0710.aspx?id=115551) forhindrer os desværre i at udstille disse informationer på et åbent API.

Det er feltet EJERFORHOLD_KODE på Ejerskab entiteten, som du skal have fat i.

Disse data er p.t. kun tilgængelige via en OIS-distributør, og det koster penge.

Det er planen, at BBR data vil blive udstillet på datafordeleren (https://datafordeler.dk) i 2. kvartal 2019, hvor de vil kunne hentes gratis.