Loading…
Tilbage

Profilbillede

Response-tekst er dokument i stedet for dawa-svar

Kim Østergaard

Hejsa

Fra program kalder jeg dawa.aws.dk/postnumre?nr=9632

Og får svar i stil med: Href. "hhtp:...", nr: "9632", Navn: "Møldrup".

MEN nogle pc'er får svar i html-format, bl.a. med teksten

name="apple-mobile-web-app-capable"

og en forklarende tekst:

//Create a dynamic element to allow sending of the document mode of EI

//This way we can notify PFP that it can display modern content instead of clasic, despite the browser's reproting of being IE7

Nogen idé om, hvad det handler om? Jeg ville jo bare have et bynavn :-)

På forhånd tak for input.

vh Kim

 

Hej Kim

Svaret, som du beskriver, er ikke noget, som DAWA leverer. Så jeg vil anbefale dig at fejlfinde på de PC'er, som modtager html'en.

Mvh.
Finn

Yderligere info:
Indtastes direkte i en browser: "http://dawa.aws.dk/postnumre?nr=9632" fås forskellige resultater:

i Firefox på Windows 10 , virker det fint i 64-bit - men på en anden maskine med 32-bit virker det ikke..

I Edge virker det på én pc - ikke på anden.

I Explorer 11 virker det ikke. Sammen med Windows 10 giver fejlmelding (Denne side kan ikke åbnes). I Windows 7 bedes jeg installere postnum.json.

Håber nogle kan et magisk ord.

vh Kim

Hej Kim

DAWA leverer svaret default i JSON. Det er ikke alle browsere, der uden plugins kan præsentere JSON på en enkel og læsbar måde. Chrome kan. I andre browsere kan du anvende en plugin eller lignende til at præsentere JSON på en læsbar måde.

JSON er beregnet til program til program kommunikation - og ikke til at præsentere for slutbrugere.

Mvh.
Finn

Hej Finn


Tak for dine svar (som jeg begge fik 18/6 omkring kl. 20 - derfor mit indlæg 2 uden henvisning til dit svar 1).

I virkeligheden bruger jeg vba-kode til at lave opslaget hos Dawa:

httpReq as new MSXML2.ServerXMLHTTP60
httpReq.Open "GET", "http://dawa.aws.dk/postnumre?nr=9632"
httpReq.send

SvarText=httpReq.responseText.

Og det har virket - og virker stadig på flere maskiner.

En pc med Windows 10 og Access 2016 melder time-out for .send kommando.

Andre pc'er returnerer ikke en time-out, men ovenstående html-fil.

Har du en idé om, hvor og hvad, der måtte mangle (eller være for meget?) på de nye maskiner, eller hvad der i øvrigt kan være af muligheder for fejlfinding?

Jeg er virkelig på herrens mark :-(

Tak for eventuelle forsøg.

vh Kim

Hej Kim

Jeg er ikke den store vba haj, men måske kan dette link hjælpe dig. Problemstillingen minder om din:

https://answers.microsoft.com/en-us/msoffice/forum/msoffice_other-mso_other-msoversion_other/windows-2010-vba-issue-with-office-2007/d2eb3023-9b0d-48bb-a1fe-964497a7b591

Mvh.
Finn

(øh, jeg kan ikke få lov at besvare din seneste respons - så den kommer her):
Tak for svar. Jeg vil fluks grave lidt dybere i det.

For en ordens skyld: Problemet med time-out på en af maskinerne skyldtes, at den samtidig var koblet op via "Cisco AnyConnect Secure Mobility Client". I hvert fald kom svaret hurtigt igennem, da jeg lukke for Cisco. Og igen time-out efter at have genåbnet Cisco. Så fik vi da sat flueben ved den :-)

vh Kim

Hej Finn

Jeg har forsøgt med dit forslag - uden held. Det viser sig nu, at systemet betragter et kald til dawa.aws.dk som et kald til en privat mailadresse (?), som kan være farlig. Det var ikke indlysende. Der er nu ændret i den del - og det virker, som det skal.

Stor tak for dine både hurtige og løsningsorienterede svar!

vh Kim