Loading…
Tilbage

Profilbillede

OIOXML struktur til daginstitutionsområdet ?

Kasper Larsen

Jeg har fået til opgave at få etableret en OISXML web service som skal udstille stamdata for samtlige kommunens daginstitutioner Efte at have brugt en del tid på nettet, specielt i InfoStrukturBasen, er jeg kommet frem til at kun de allermest basale strukturer er etableret. Størrelser som f.eks. Normering (antal børn i en given aldersgruppe) skal vi tilsyneladende selv opbygge.

Grunden til dette indlæg er at jeg håber, at jeg ikke har kunne se skoven for træer, og at en af jer kan give et praj om jeg bør kigge hen.

Har du kigget i retning af brugerinformation.dk.

http://rep.oio.dk/brugerinformation.dk

Her skal kommunen netop indberette data for dagtilbudsområdet, som du beskriver. F.eks. er normeringen her:

http://rep.oio.dk/brugerinformation.dk/daycare/xml/schemas/2007/01/01/BRUGERINFORMATION_DayCareInstitutionChildNumber.xsd

Du kan evt. gå ind på www.brugerinformation.dk og lave en sammenligning af 2 institutioner eller kommuner på dagtilbudsområdet for at danne dig et overblik over de parametre der kan sammenlignes på.

Derudover skal det siges at brugerinformation.dk også udstiller alle disse data via web services, så måske er der allerede noget af den funktionalitet du har fået stillet til opgave at lave.

 

Håber det hjælper

/Christian

 

 

Hej Christian,

Jeg kender udmærket brugerinformation.dk i forvejen, idet vi uploader data hertil, men så vid jeg kan se er datastrukturene som vi bruger i brugerinformation ikke blevet officielt godkendt endnu. Hvis der ikke findes et bedre (godkendt) alternativ, så regner jeg med at vi springer på brugerinformation-vognen i håb om at det bliver en anerkendt standard.