Loading…
Tilbage

Profilbillede

Lever open-source udgaven stadig

Martin Nielsen

Efter overdragelse til DanID, lever open-source udgaven af opensign så stadig ? I forbindelse med de seneste problemer med Manifest filer og permissions kan jeg se at nemlogin fungere, men det gør open-source udgaven af opensign ikke ?

Hej Martin,

Beklager det lidt sløve svar. OpenSign lever stadig, men ikke på OpenOCES.org. Dette skyldes, at der ikke har været nogen form for aktivitet på OpenOCES.org i rigtig lang tid, hvorfor hjemmesiden heller ikke er blevet opdateret/vedligeholdt. 

Mht OpenSign versioner skal disse fremover altid hentes herfra:

https://opensign.danid.dk/v2/OpenSign-bootstrapped.jar

og ikke via OpenOCES.org. Det er naturligvis uheldigt, at dette ikke fremgår eksplicit på hjemmesiden, hvorfor jeg har bedt Nets DanID at opdatere siden, således at man ikke kommer i tvivl.

Mvh

/Nikolas

Hej,

er det også muligt at få fingerne i sourcen og i så fald, hvor befinder den sig?

/Jannik

Hej Jannik,

Jeg har som en del af ovenstående bedt Nets DanID om at lægge sourcen til nyeste version af OpenSign ud på siden. Det er endnu ikke besluttet om det bliver på openoces.org, net-danid.dk eller her på digitaliser.

Jeg skriver igen, når der er nyt.

Stay tuned

/Nikolas

Hej Nikolas

Jeg takker mange gange, og venter i spænding på hvor det kommer til at ligge alt sammen fremover (inkl source)

//MSN

Hej Martin,

Sitet er nu opdateret.

http://www.openoces.org/opensign/cvsIntro.html er udvidet med instrukser om hvordan man henter en specifik version, og linket til CVS web-interfacet, der ikke virkede, er fjernet.

http://www.openoces.org/opensign/download.html – hvor links til source download er erstattet af et link til CVS siden.

Endelig kan jeg oplyse, at vi overvejer at erstatte hele openoces.org siden med en gruppe her på digitaliser.dk, hvor også kildekoden fremover skal ligge. Mere herom kan I læse her på siden, når vi er kommet længere med projektet :-)

Mvh

/Nikolas

 

Hej Nikolas

Gammel tråd, men jeg genopliver den lige :)

Er projektet så helt dødt nu ?

Syntes jeg har forsøgt siden og den svarer ikke, og har ikke kunne finde en gruppe her på sitet som skulle erstatte :) ?

På forhånd tak.