Loading…
Tilbage

På-vej-hjem-møde: Få Android under neglene - Århus

Tirsdag d. 27. september kl. 17:00 - Tirsdag d. 27. september kl. 19:00
GeekHouse i Århus

07-07-2011 13:17:22
Tilmeld Ingen tilmeldingsdeadline
Ubegrænsede pladser

Står din virksomhed over for at skulle på den mobile platform. Så kom og få Android under neglene. Kom og oplev hvordan Andoird kan bruges til tablets og hvordan du kommer i gang med at lave en mobil applikation.

"Googles open source bud på en mobilplatform, Android, er stormet frem på mobilmarkedet de sidste 2 år med en hastighed som ingen havde forestillet sig.

iPhone kom først, men er blevet overhalet indenom af Android der nu er en mest udbredte mobilplatform - næste mål er at slå Nokia, som stadig har den største markedsandel og som for nylig har teamet op med Microsoft for at levere et bud på en konkurrerende platform.

Tilmelding nødvendig!

Deltagere

Profilbillede

Interessant at se tilbage på

Simon Jensen

Det er interessant at se tilbage på dengang, og hvor appmarkedet befinder sig i dag. For selvom iPhone var først, er Android styresystemet blevet ekstremt udbredt, med markedsandel omkring 80% ifølge analyseinstitutter.

Bare ikke i Danmark! Her menes ca. 50 % af danskerne af have en iPhone, mens blot 25 % menes at have en Samsung. Når det er sagt, giver det kun god mening at udvikle app'en til både Android og iOS. Så man ikke begrænser det potentielle marked som virksomhed.

At Nokia derimod skulle være en væsentlig spiller på markedet, er efterhånden en saga blot.

 

Må jeg til sidst høre om der er udsigt til flere af denne type møder og arrangementer? Virker mest til at være dengang de blev afholdt med jævne mellemrum, selvom der fortsat må være en del med interesse i det.

I forhold til udviklingen, så kan du eksempelvis tage et kig på Samsung S10, som netop er lanceret i dag (se specifikationer på S10 her f.eks.), og sammenligne specs og funktioner med 10 år gamle smartphones. Den øvelse kan du lave igen, hvor du sammenligner en smartphone fra 2009 med en telefon fra 1999.